„Életlehetőség” Szociális Nappali Intézmény Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság


Az „Életlehetőség” Nonprofit KFT 2007.-ben azért alakult, hogy segítséget nyújtson a felnőtt látás, hallás, mozgás fogyatékos és érzelmi akarati élet zavaraival küzdő fiataloknak Intézményünkben megalakulása óta a fogyatékossággal élő, és a megváltozott munkaképességű személy áll a középpontban és ehhez igazítjuk szolgáltatásainkat.

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
„Életlehetőség” Szociális Nappali Intézmény Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Szervezet rövid neve:
,,Életlehetőség

Honlap:
http://www.eletlehetoseg.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008992423540https://www.facebook.com/Veszpr%C3%A9m-Megyei-%C3%89fo%C3%A9sz-795393873930146/

A szervezet e-mail címe:
eletlehetoseg[email protected]

Bankszámlaszám:
11748052-21235506-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 306763105

A szervezet címe:
8300 Tapolca, Rákóczi utca 16

Tevékenységi kör:
Intézményes egészségkárosult-ellátás, támogatás

Tevékenység leírása:

Az „Életlehetőség” Szociális Nappali Intézmény Közhasznú Nonprofit Kft. több mint 10 éve működik Tapolcán azzal a céllal, hogy fogyatékkal élők és családjuk számára nappali ellátást, rehabilitációs foglalkoztatást, és egyéb érdekvédelmi, szabadidős szolgáltatásokat biztosítson. Célcsoportunkba, közfinanszírozott ellátási területünkbe a Tapolcai és Sümegi járás teljes területe, továbbá Nyirád község tartozik, összesen kb. 50 000 fő lakossággal.

Mire gyűjt:

Az elmúlt évek során megismertük a térséget, és azt láttuk, hogy a jelenleginél jelentősen nagyobb kapacitás volna szükséges, hogy több fogyatékkal élő lakik a településeken, mint akiket el tudunk látni. Ennek érdekében 2016-ban fejlesztésbe kezdtünk, és célul tűztük ki, a Tapolcai Nappali ellátó fejlesztését és egy új, Sümeg városban működő nappali ellátót létesítünk, hogy a jelenlegi összesen 25 fős ellátotti kapacitást ki tudjuk bővíteni 45 főre, és a jelenleg ellátás nélküli, halmozottan sérült gyermekeket is fogadhassunk.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.