Életkapu Perinatális Alapítvány


Alapítványunk célja a családok, gyermekre váró, várandós, szülés közeli, vagy kisgyermekes Édesanyák és családjaik támogatása kiemelten, de nem kizárólagosan a várandósság, szülés-születés és gyermekágy, a családdá válás időszakában. Elkötelezettek vagyunk a fogantatástól kezdődő élet, a szülés-születés eseményének, az életünket meghatározó első, korai időszak jelentőségének ismertetésében, terjesztésében. Segítő kezet nyújtunk a család minden tagjának a családdá válás érzékeny időszakában, a gyermeknevelés, a szülő-gyermek kapcsolat, párkapcsolat összefüggésében.

Adószám:
19345488-1-04

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Életkapu Perinatális Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Életkapu

Szervezet adószáma:
19345488-1-04

Honlap:
https://www.eletkapu.com/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/eletkapualapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11733027-28366430-________

A szervezet telefonszáma:
+36 703816268

A szervezet címe:
5700 Gyula, Bárdos utca 52 52.

Tevékenységi kör:
Ismeretterjesztés, támogatás

Tevékenység leírása:
Az Alapítvány a gyermekre váró, várandós, szülés közeli, vagy kisgyermekes Édesanyák és családjaik számára nyújt segítő kezet. A Perinatális fókuszon túl támogatja a családi egység kialakítását, megtartását, egyensúlyát, egészséges működését. A támogatást hiteles információátadáson keresztül, rendezvények, készség és kompetenciafejlesztő programok szervezésén, előadások, műhelyprogramok, csoportfoglalkozások, egyéni segítés keretei között kívánja megvalósítani. Módszereiben sokszínűségre, kreativitásra törekszik, támogatja az újszerű formális, nemformális és informális tanulási módszerek használatát, kutatását, fejlesztését.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.