Élet Kis Virága Alapítvány

Sok nehézség közt a boldog pillanatokért!

Az Alapítvány a halmozottan sérült gyermeket gondozó SZÜLŐK és TESTVÉREK, igen megterhelő életformájához kíván segítséget nyújtani. Olyan hosszútávú életminőséget javító, hiánypótló szolgáltatásokkal, mint a stressz kezelés, párkapcsolati tanácsadás, szülő -gyermek kapcsolat erősítése, otthonápolási segédeszközök beszerzése, oktatás. Testvérek kiemelt segítése élményprogramokkal. Ezáltal maradandó élményt biztosítva a családok összetartásáért. Kiemeljük a család nehézségeit, nekik szeretnénk segíteni.

Adószám:
18905821-1-13

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Élet Kis Virága Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Élet Kis Virága Alapítvány

Szervezet adószáma:
18905821-1-13

Honlap:
http://www.eletkisviraga.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/eletkisviraga/notifications/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10403253-50526790-71781000

A szervezet telefonszáma:
+36 308415480

A szervezet címe:
2132 Göd, Deák Ferenc utca 31.

Tevékenységi kör:
Általános és egyéb szociális ellátás, szolgáltatás

Mire gyűjt:

Gyűjtük halmozottan sérült gyermekek testvérei számára, hogy élményprogramokat, táborokat, tanfolyamokat szervezzünk. Fontosnak tartjuk, hogy a sérült gyermekek testvérei olyan élményprogramokon vegyenek részt, ami csak róluk szól. Hiszen a családi traumát ők is átélik. Elfogadják, hogy a beteg testvérük miatt vannak dolgok amikről le kell mondaniuk. A kivitelezhetetlen családi programok, kirándulások. Kulturális programok, amikre már nem jut pénz, se idő testvérük fejlesztése, ellátása, ápolása miatt. Szeretnénk értékes idővel megajándékozni őket és családjukat.Az együtt töltött közös élmény emléke egy életre szól, a leg értékesebb adomány amit egy családnak adhatunk.

 


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.