“Együtt az Állatokért” Állatvédő Közhasznú Egyesület


Az “Együtt az Állatokért” Állatvédő KHE legfőbb célkitűzése a mentésből bekerült, telephelyen elhelyezett kutyák és macskák méltó életkörülményeinek biztosítása, ivartalanítása, szocializálása, majd az állatok gondos, felelősségteljes gazdához juttatása. A Debrecen város területén balesetet szenvedett, sérült, legyengült kutyák és macskák állatorvosi ellátása és elhelyezése, azonban rengeteg esetben a várostáblát elhagyva, a megyében is mentünk.

Adószám:
18567623-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
“Együtt az Állatokért” Állatvédő Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
Együtt az Állatokért KHE

Szervezet adószáma:
18567623-1-09

Honlap:
http://www.debrecenikutyahaz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/DebreceniKutyahaz

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-80381796

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 204024302

A szervezet címe:
4002 Debrecen Kuvasz utca 10.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

Az “Együtt az Állatokért” Állatvédő Közhasznú Egyesület 

2004-ben alakultunk, célunk pedig nem más volt, mint Debrecen város kóbor kutyáinak és macskáinak mentése, majd gazdásítása. Közel s távol 20 év telt el azóta, és megannyi változáson esett keresztül az egyesületünk. Jelenleg nem csak a kóborállomány csökkentésével foglalkozunk, de elsődlegesnek találjuk az ivartalanítás fontosságára, a felelős állattartásra való nevelést óvodai és iskolai keretek között, továbbá nyitott hétvégeken lehet meglátogatni a telephelyen élő kutyáinkat és cicáinkat. Nem titok, hogy gondatlan állattartással is felkeresnek minket, továbbá az egyesület önkénteseit, az elmúlt évtizedekben pedig több elkobzás és borzasztó körülményekből való mentés résztvevői voltunk. A Kelet-Magyarországi állattartási “kultúra” ellen vettük fel a szélmalomharcot, a helyzet folyamatosan romlik, mindig van megmentésre váró állat, mi pedig 200%-on működünk évek óta. 

 Az örökbefogadás mellett önkénteskedésre (sétáltatás, fuvarozás, kreatív anyagok készítése, rendezvényeken való segédkezés) és ideiglenes befogadásra is lehetőségük van a tenniakaró érdeklődőknek, hogy segítsék a menhely működését. 
Nyitott karokkal várjuk az érdeklődő fiatalokat, családokat, csapatokat a telephelyen, ha egy kellemes, és mozgással teli délelőttöt szeretnének eltölteni. Rengetegszer jelentkeznek be hozzánk multik dolgozói csapatépítő tréning gyanánt, vagy óvodák, általános iskolák, egyetemi csoportok, sétáltatásra. 

Hétvégente 8-12 között tárt karokkal várjuk az érdeklődőket! 

Évszakonként rendszeressé váltak a tematikus rendezvénynapjaink, melyeket: Húsvét, Nyári szünidő, Halloween, és Karácsonyra osztjuk szét.

Mire gyűjt:

Kutyáink kb 90%-a ivartalanított, azonban szeretnénk, ha a bekerülő kutyákat 2-3 héten belül mindig ivartalanítani tudnánk. 
Különböző programjaink lebonyolításához szükségünk lenne szponzorokra, mert jelenleg az Egyesület és néhány önkéntes támogatja mindössze.
Havonta nagyon sok balesetes kutya, valamint beteg és legyengült állat kerül be hozzánk, akiknek az ellátási költsége nagyon magas. 
Ezenkívül a közeljövőben szükségünk lesz egy új autóra, mivel jelenleginek a folyamatos javíttatására nagyon sok pénz megy el és félő, hogy hamarosan végleg leáll és akkor a mentés is.
A Menhely területét szeretnénk továbbfejleszteni, új kennelsor építése, fertőző szobánk átalakítása.

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Segíts, hogy kifizessük a közüzemi számlákat!

Együtt az Állatokért KHE

A menhely 200 feletti állat ellátását menedzseli naponta, azonban az állatorvosi költségek mellett a legmagasabb összeget a közüzemi számláink jelentik Hívásoddal támogatsz minket!


Telefonszám: 13600/84
5162 hívás, 30059 sms
Érdekel
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Neked 1%, nekik egy élet!

Együtt az Állatokért KHE

Ne hagyd veszni ADÓD 1%-át! Ahhoz, hogy minél több macskának és kutyának tudjunk segíteni, a szereteten és az élelmezésen kívül sajnos komoly anyagi forrásra is szükségünk van.


Lezárult:
2024-05-22.
Adószám:
18567623-1-09
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.