Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület


A Debreceni Kutyaház Állatotthon területén élő kutyák és macskák méltó életkörülményeinek biztosítása, az ott élő állatok gondos, felelősségteljes gazdához juttatása. A Debrecen város területén balesetet szenvedett, sérült, legyengült kutyák és macskák állatorvosi ellátása és elhelyezése.

Adószám:
18567623-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
Együtt az Állatokért KHE

Szervezet adószáma:
18567623-1-09

Honlap:
http://www.debrecenikutyahaz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/DebreceniKutyahaz

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC5SCpVr7Z0vnvxMVHi6ihLQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
14100213-24460049-01000008

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36204024301

A szervezet címe:
4031 Debrecen, Kistelek u 7. 0452/2. hrsz.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:
Kóbor állatok lehetőségeinkhez mérten való mentése, állatotthonunkban való elhelyezése, szükség esetén kezeljük. Magánszemélyek ivaros állatainak ivartalanítása. 3 éve indítottuk a mentorprogramot, melynek keretében lehetőség nyílik antiszociális védenceink rehabilitációjára, ezáltal örökbeadási esélyeik növelésére. Kiemelten foglalkozunk a felelős állattartásra való neveléssel, általános és középiskolákba járunk előadásokat tartani. (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.716379208401165.1073741865.386452551393834&type=3) Jelenleg bővítjük ezeket az oktatásokat és a Menhely oktatótermében is elkezdünk figyelemfelhívó programokat szervezni. Emellett kiemelten szeretnénk foglalkozni a kiközösített gyerekekkel, akiket meginvitálnánk a Menhelyünkre és különböző feladatokkal segítenénk önbizalmuk növekedését. 2013-ban sikerült átköltöznünk és elkezdeni működésünket egy új, Uniós követelményeknek megfelelő menhelyen. Antiszociális kutyáink nagy részét mentorprogramunknak köszönhetően sikerült örökbeadni és sikerült teljesen beilleszkedniük. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az iskolákban tartott előadás sorozatunk, melyre egyre nőnek a felkérések. Egy helyi Kutyiskolával sikerült megegyezni, hogy segítsék önkénteseink és kutyáink fejlődését. Ők később az örökbeadott állatok gazdijait is segítik. A menhelyen az állatok egészségesek, mindennapi szükségleteik ki vannak elégítve.

Mire gyűjt:

Kutyáink kb 90%-a ivartalanított, azonban szeretnénk, ha a bekerülő kutyákat 2-3 héten belül mindig ivartalanítani tudnánk. 
Különböző programjaink lebonyolításához szükségünk lenne szponzorokra, mert jelenleg az Egyesület és néhány önkéntes támogatja mindössze.
Havonta nagyon sok balesetes kutya, valamint beteg és legyengült állat kerül be hozzánk, akiknek az ellátási költsége nagyon magas. 
Ezenkívül a közeljövőben szükségünk lesz egy új autóra, mivel jelenleginek a folyamatos javíttatására nagyon sok pénz megy el és félő, hogy hamarosan végleg leáll és akkor a mentés is.
A Menhely területét szeretnénk továbbfejleszteni, új kennelsor építése, fertőző szobánk átalakítása illetve még egy cicaház építése a legfőbb célunk.  

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Segíts, hogy menhelyünk bővülhessen!

Együtt az Állatokért KHE

Menhelyünk 120 kutya és 15 cica elhelyezésére lett megépítve, de a létszám sajnos ennek folyamatosan többszöröse. Mivel rengeteg mentésre váró állat vár még a segítségünkre, szeretnénk menhelyünket bővíteni egy...


Telefonszám: 13600/84
12398 hívás, 28602 sms
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.