Egyenlő Esélyekkel az Iskolapadban Egyesület

Ha kell egy hely!

A Deviszont egy újfajta oktatási kezdeményezés Kispesten, ami szakképzésben tanulóknak nyújt alternatív szabadidőtöltési és tanulási lehetőséget. Célunk, hogy a hozzánk járó fiataloknak lehetőséget adjunk arra, hogy alternatív módszerek használatával, a kritikai pedagógia eszközeivel ismerjék meg az őket körülvevő világot. Azt gondoljuk, hogy a tanulásnak számos olyan formája létezik, amelyek a közoktatás rendszerében nem tudnak érvényesülni, mi a módszertanunkban ezekre koncentrálunk. Fontosnak tartjuk, hogy egy olyan teret és közösséget hozzunk létre, ahol tudatos társadalmi cselekvésre és kritikusságra ösztönözzük egymást.

Adószám:
18941328-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Egyenlő Esélyekkel az Iskolapadban Egyesület

Szervezet rövid neve:
Deviszont Közösségi Tér

Szervezet adószáma:
18941328-1-13

Honlap:
https://deviszontkozter.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/deviszontkozter/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12100011-17902375-________

A szervezet telefonszáma:
+36 304416763

A szervezet címe:
Törökbálint, Kápolna utca 10.

Tevékenységi kör:
Szakmunkásképzés, támogatás

Tevékenység leírása:
Heti rendszerességgel hosszútávú projekteket és foglalkozásokat szervezünk, amiknek fókuszában a csapatmunka, élménypedagógia, készségfejlesztés és társadalomismeret áll, valamint egy olyan helyet működtetünk, ahova be lehet jönni akkor is, ha valaki beszélgetni vagy csocsózni szeretne. Emellett rendszeresen tartunk különböző témákban alternatív osztályfőnöki órákat helyi középiskolákban.

Oktatás
Bankkártyás
adománygyűjtés

Segíts, hogy többet tehessünk - munkatársat a Deviszontba!

Deviszont Közösségi Tér

Szakképzésbe járó fiataloknak létrehozott közösségi terünk egyre népszerűbb, így megnöveljük nyitva tartásunkat. Rendszeres adományoddal oktatási programunk fenntarthatóságát, munkatársunk bérét támogathatod!


Adománygyűjtés indult: 2020.07.22.
Összeg: 1.128.500 Ft
Támogatók száma: 52
Érdekel Támogatom
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Deviszont szülinap - jövőre is kell egy hely!

Deviszont Közösségi Tér

Egy éve hoztuk létre közösségi terünket kispesti fiataloknak. Szülinapunkra azt kérjük, hogy továbbra is úgy működhessünk, ahogy szeretnénk: szabadon és a hozzánk járók érdeklődési körére épülő programokkal!

110% 331.000 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.