Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Egyenlő Esélyekkel az Iskolapadban Egyesület

Ha kell egy hely!

A Deviszont egy újfajta oktatási kezdeményezés Kispesten, ami szakképzésben tanuló fiataloknak nyújt ingyenes szabadidőtöltési és tanulási lehetőséget. Célunk, hogy a fiatalok kritikusan gondolkodjanak, és szívesen vegyenek részt a közösség életében, ezért olyan programokat szervezünk, melyek fókuszában a készségfejlesztés, társadalomismeret és a közösségben gondolkodás áll. Hiszünk abban, hogy mindenki tudása értékes, valamint hogy a tudás nem kiváltság, hanem a kölcsönös egymástól tanulás eredménye.

Adószám:
18941328-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Támogatom

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Egyenlő Esélyekkel az Iskolapadban Egyesület

Szervezet rövid neve:
Deviszont Közösségi Tér

Szervezet adószáma:
18941328-1-13

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/deviszontkozter/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12100011-17902375-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 304416763

A szervezet címe:
2045 Törökbálint, Kápolna utca 10. -

Tevékenységi kör:
Szakmunkásképzés, támogatás

Tevékenység leírása:

A Deviszont Közösségi Térben heti rendszerességgel szervezünk projekt alapú foglalkozásokat, amiknek fókuszában a csapatmunka, élménypedagógia, készségfejlesztés és társadalomismeret áll, valamint heti egy alkalommal kiscsoportos klub foglalkozást, melyek középpontjába a szöveg, az írás, a film és a kreatív munka került. A Deviszont egy olyan támogató, megtartó közösség, ami állandóságot és biztonságot nyújt az ide járóknak, be lehet jönni hozzánk akkor is, ha valaki beszélgetni, csocsózni, társasozni szeretne.

Fontos számunkra, hogy kapcsolódni tudjunk a tágabb közösség tagjaihoz, így rendszeresen keressük és építjük a kapcsolatot más helyi szervezetekkel, szolgáltatókkal, emellett rendszeresen tartunk különböző témákban alternatív osztályfőnöki órákat helyi középiskolákban. 

A Deviszont különlegessége a célcsoport-választásában is rejlik, hiszen a hasonló jellegű programok főként a hátrányos helyzetű általános iskolás korosztályt célozzák. Ezzel szemben a Deviszont kifejezetten fontosnak tartja, hogy a fiatal felnőttkort különösen meghatározó tinédzserkorban érjen el a résztvevő fiatalokhoz. A program ezért fókuszál a szakiskolás és szakgimnazista fiatalokra, és így ebben a tekintetben országos szinten is hiánypótló és úttörő.

Jogállás:
Közhasznú

Oktatás
Bankkártyás
adománygyűjtés

Ami az iskolából kimarad - mi együtt tanuljuk!

Deviszont Közösségi Tér

Szakképzésbe járó fiataloknak létrehozott közösségi terünk célja a kritikai gondolkodás fejlesztése és az állampolgári nevelés. Segíts, hogy még több középiskolással tanulhassunk!


Adománygyűjtés indult: 2020.07.22.
Összeg: 3.889.500 Ft
Támogatók száma: 110
Érdekel Támogatom
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Rajtol a második évfolyam - támogasd a Deviszontot!

Deviszont Közösségi Tér

Szeptemberben szakképzésben tanuló fiatalok új csoportja kezdi velünk az évet. Ha hiszel abban, hogy a tudás mindenkié, támogasd futó nagyköveteinket!

101% 808.167 Ft összegyűlt
800.000 Ft-ból
Érdekel
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Nekifutunk a tanévnek- támogasd a Deviszontot!

Deviszont Közösségi Tér

Programunkban szakképzésben tanuló fiataloknak szervezünk foglalkozásokat a kritikai pedagógia módszereivel. Ha hiszel abban, hogy a tudás mindenkié, támogasd futó követeinket!

156% 1.016.800 Ft összegyűlt
650.000 Ft-ból
Érdekel
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Deviszont szülinap - jövőre is kell egy hely!

Deviszont Közösségi Tér

Egy éve hoztuk létre közösségi terünket kispesti fiataloknak. Szülinapunkra azt kérjük, hogy továbbra is úgy működhessünk, ahogy szeretnénk: szabadon és a hozzánk járók érdeklődési körére épülő programokkal!

110% 331.000 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.