Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület

Minél környezettudatosabbak vagyunk, annál egészségesebbek maradunk.

A szlogenünkből látszik, fontos nekünk a Környezet- és Egészségtudatosság. Valljuk, hogy minél egészségesebb, természetesebb környezetben élünk, annál egészségesebbek maradunk. II. Szociális, hátrányos helyzetű és családvédelmi tevékenység: a. Beteg idős emberek és rászoruló családok támogatása

Adószám:
18730142-1-02

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület

Szervezet rövid neve:
Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület

Szervezet adószáma:
18730142-1-02

Honlap:
http://www.eke2015.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/eke2015

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCbEA5EFjSHSBhQivU1380Yw?view_as=subscriber

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11731025-20001405-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36-20-4336332

A szervezet címe:
7632 Pécs, Siklósi út 100. 4 14.

Tevékenységi kör:
Intézményes gyermek- és ifjúságvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

EKE tevékenysége: 2.2 Az EGÉSZSÉGÜNKÉRT & KÖRNYEZETÜNKÉRT egyesület céljának megvalósítása érdekében feladatai, tevékenységek: I. Egészségügyi és környezetvédelmi tevékenység: a. Tudatos életmód formálása b. Alternatív egészségmegőrzés c. Környezetünk védelme, fenntarthatóság d. Alternatív megoldások terjesztése, oktatása e. Előadások tartása a környezetvédelemről és egészségmegőrzésről II. Szociális, hátrányos helyzetű és családvédelmi tevékenység: a. Beteg , idős emberek és rászoruló családok támogatása b. Pénz, tárgyi, ruha és egyéb adományok gyűjtése c. Gyerekeknek játékos vetélkedők rendezése a felsorolt témákkal kapcsolatban d. Egészségnapok szervezése és részvétel ilyen eseményeken e. Együttműködés más civilszervezetekkel f. Meglévő tapasztalatok bővítés, beemelése az egyesület tevékenységébe III. Egyéb civil tevékenységek 2.3 A fenti célok elérése érdekében az http://www.eke2015.gportal.hu/gindex.php?pg=36860795

Mire gyűjt:

ÉLELEMHIÁNY A CSALÁDOKNÁL

A jelenlegi váratlan helyzetre nem tudtak felkészülni a cégek, szolgáltatók és sok dolgozónak szűnt meg így a fizetése. Tartalék nincs, vagy nagyon kevés van, amit 1-2 hónap alatt felélnek.

Évek óta szervezünk élelemgyűjtéseket, ételosztásokat. Több kiló tartós élelmiszerrel, segítjük a hátrányos helyzetben élőket. Tavasszal is szoktunk gyűjtést szervezni, de a jelenhelyzetben ezt nem tudjuk megtenni. A hátrányos helyzetben élőket így most nem tudjuk segíteni.

A meglévő rászorultakon kívül, most egy újabb helyzettel is szükséges szembenézni, a munka és fizetés nélkül marad emberek, családok megélhetése került veszélybe. Az önkormányzat is szűkös keretből gazdálkodik, mindent ők se tudnak bevállalni, és mindenkinek megfelelően segíteni.

Mi lesz azokkal, akik számítottak a segítségünkre?

A menzák, népkonyhák is bezárnak, akik eddig oda jártak enni, élelem nélkül maradhatnak, mert a kiszállítás nem minden esetben megoldott.

Az időseknél, akik eddig díjmentesen étkezhettek, gondot okoz a kiszállítás, mert eddig helyben fogyasztották az ételt.

Az iskolák, egyetemek bezárásával megszűnik ez a lehetőség a gyerekek étkeztetésének ellátására is.

Gyűjtésünkkel elősorban a bajbajutott embereken kívánunk segíteni, tartós élelmiszerrel és melegétel kiszállításával is, amivel az egyik éttermet bízzuk meg, akik foglalkoznak ilyennel., Másrészt az egyesületünk fenntartása is veszélybe került és egy kevés összeget arra is fordítanánk, hogy működni tudjunk.

Kérünk mindenkit, aki megteheti, hogy akár csak egy napi élelem árával is, de segítse a rászorultakat és az egyesületünk fennmaradását.

1 ember 2 napi élelem kb. 2.000 Ft

1 család 1 napi élelme kb. 5.000 Ft

1 ember 2 heti élelme kb. 10.000 Ft

1 család 2 heti élelme kb. 30.000 Ft

A családoknak, gyerekeknek, embereknek a kialakult helyzettől függetlenül enniük kell.

Ha még nem ajánlottad fel 1%-odat, gondolj a hátrányos helyzetben élőkre.

Mi értük is dolgozunk a sok egyéb feladat, cél mellett:
Adószám: 18730142-1-02 


Köszönjük, hogy szíveden viseled az sokszor önhibájukon kívül hátrányos helyzetbe került emberek, családok sorsát. Az összefogás ereje segíthet.

Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület
tagjai
www.eke2015.hu

 

 

 

 

Szociális
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Segíts a bajbajutattakon és egyesületünk munkáját

Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület

Szervezetünk 2016 óta szervez adománygyűjtéseket, ételosztásokat, hogy segítsük a bajba jutott emberek mindennapjait. Ezenkívül családiprogramokat, oktatást, előadásokat szervezünk. Segítsd munkánkat............


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
18730142-1-02
Érdekel
Egyéb
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Segíts adód 1 % - val hogy segíthessünk

Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület

Mire fordítjuk az összeget? Egészségtudatos, Környezettudatos családi programok szervezéséhez Szervezetünk fenntartásához, működéséhez Hátrányos helyzetben élők támogatásához /ételosztás/ Pécsett működü...


Lezárult:
2020-02-24.
Adószám:
18730142-1-02
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.