EgészségtudományÉRT Alapítvány

ÖnökÉRT, az egészségtudományÉRT

Az állampolgárok egészségi állapotának javítása, megőrzése oly módon, hogy az ellátásukban részt vevő egyetemi (Bsc. és MSc.) végzettségű egészségtudományi szakemberek képzésének minőségét javítani célzó tevékenységeket támogatja, az ilyen irányú közép- és felsőfokú képzéseken résztvevő tanulók és hallgatók esélyegyenlőségét elősegíti, az ismeretek elsajátításához és azok korszerűségéhez, naprakészségéhez hozzájárul. Célja emellett rendszeresen oktató, tájékoztató programok, előadások, konferenciák szervezése, közérdekű tájékoztató anyagokat készítése és terjesztése a lakosság számára egészségügyi állapotuk megőrzése, esetleges egészségkárosodás esetén a mielőbbi hatékony segítségkérés és nyújtás érdekében. Támogatja az orvos- és egészségtudományi tudományos tevékenységet, kutatómunkát, elősegíti a tudományos eredmények disszeminációját, online vagy nyomtatásban megjelenő tananyaggá formálását. Tevékenységével támogatja az egészségtudományi képzések infrastrukturális és emberi erőforrásának fejlesztését, a korszerű felsőoktatás biztosítását. E célok elérése érdekében, mindenki számára elérhető módon közfeladatot is ellát közvetve, illetve közvetlenül, az alább részletezett tevékenységeken keresztül.

Adószám:
19358648-1-02

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
EgészségtudományÉRT Alapítvány

Szervezet adószáma:
19358648-1-02

Honlap:
https://egeszsegtudomanyert.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/egeszsegtudomanyert

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200670-10001686-________

A szervezet telefonszáma:
+36 72200285

A szervezet címe:
7634 Pécs, Orom köz 10.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Mire gyűjt:
Egészségprevenciós és tájékoztató előadások, rendezvények, oktatástechnikai eszközök egészségtudományi felsőfokú képzések számára.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.