Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány

Segítsünk együtt az állatoknak!

A Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány elsődleges célja a környékbeli állatok jólétének a biztosítása, a kóbor állatállomány megszűntetése, az otthontalanok gazdásítása és az ivartalanítás népszerűsítése.

Adószám:
18910942-1-13

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Dunaharaszti Állatvédők

Szervezet adószáma:
18910942-1-13

Honlap:
http://www.dunaharasztiallatvedok.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/dunaharasztiallatvedok/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742180-21449486-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 304115963

A szervezet címe:
2330 Dunaharaszti, Kassák Lajos utca 48.

Tevékenységi kör:
Természeti környezet védelme, támogatás

Tevékenység leírása:

Kóbor állatok azonosítása, állatorvosi ellátása, gazda hiányában családba segítése, ivartalanul, teljes oltási programmal. Gyerekek, felnőttek ismeretterjesztése, rászulók támogatása, felelős állattartás elterjesztése.

Mire gyűjt:

Csak a tavalyi évben több, mint 200 állaton segítettünk, így a legmagasabb költségünk az ő állatorvosi ellátásuk. Emellett az elhelyezésük sokszor nem megoldott, fizetős állatpanziókat kell igénybe vennünk, ami nagyon megterheli az alapítvány kasszáját. Célunk egy saját, pár kenneles telephely, ahova a sürgősen elhelyezendő állatokat szállásolhatjuk el. (Az alapítvány tagjai mind munka mellett végzik jótékonyságból ezt a tevékenységet, minden kiadásunk igazolhatóan csak a mentettekre fordítódott.)


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.