Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Dunaföldvári Cserkész Egyesület

"Egy jobb világért dolgozunk"

A cserkészcsapat önkéntes vezetői a város fiataljainak olyan tudást és tapasztalatot adnak át, amelyet nemcsak fiatal korukban, hanem a felnőtt életben is hasznosítani tudnak: a foglalkozásokkal és programokkal kreatív gondolkodásra ösztönzik őket, növelik a csapatszellemet és segítik az együttműködési készség kialakulását, elősegítik a problémamegoldó gondolkodásmódot, valamint alázatra és szolgálatkészségre tanítanak. A szervezetben szerzett tudást később közvetlen környezetükben és munkahelyükön is hasznosítani tudnak. Mivel a cserkészetben a hazaszeretet és a helyi közösség iránti elköteleződés is nagy szerepet játszik, sok fiatal felnőtt választja végleges lakhelyének Dunaföldvárt, és alapít családot településünkön.

Adószám:
18860782-1-17

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Dunaföldvári Cserkész Egyesület

Szervezet rövid neve:
Dunaföldvári Cserkész Egyesület

Szervezet adószáma:
18860782-1-17

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/105belak

Youtube oldal:
https://tr.ee/mgGKOr_mNk

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
70600016-11068879-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 303060405

A szervezet címe:
7020 Dunaföldvár, Pentelei út 117.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
FoA cserkészcsapat önkéntes vezetői a város fiataljainak olyan tudást és tapasztalatot adnak át, amelyet nemcsak fiatal korukban, hanem a felnőtt életben is hasznosítani tudnak: a foglalkozásokkal és programokkal kreatív gondolkodásra ösztönzik őket, növelik a csapatszellemet és segítik az együttműködési készség kialakulását, elősegítik a problémamegoldó gondolkodásmódot, valamint alázatra és szolgálatkészségre tanítanak. A szervezetben szerzett tudást később közvetlen környezetükben és munkahelyükön is hasznosítani tudnak. Mivel a cserkészetben a hazaszeretet és a helyi közösség iránti elköteleződés is nagy szerepet játszik, sok fiatal felnőtt választja végleges lakhelyének Dunaföldvárt, és alapít családot településünkön. ntosnak tartjuk, hogy munkánkat a továbbiakban is magas minőségben és teljes erőbedobással folytassuk, és célunk, hogy minél több gyermekkel megismertessük a cserkészet adta lehetőségeket.

Mire gyűjt:
A gyűjtésünk célja, hogy anyagi helyzettől függetlenül minden érdeklődő részt tudjon venni az építő és élményekben gazdag cserkészprogramokon.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.