Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Drámakommandó Egyesület


A Drámakommandó Egyesület fő célja, hogy a gyerekekben rejlő készségeket kibontakoztassa, kompetenciáikat fejlessze. Ehhez az egyesület a drámapedagógia eszköztárát használja: drámaórák, színházi nevelési foglalkozások, közösségfejlesztő foglalkozások, komplex táborok tartásával.

Adószám:
19239981-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Drámakommandó Egyesület

Szervezet rövid neve:
Drámakommandó

Szervezet adószáma:
19239981-1-13

Honlap:
https://www.dramakommando.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/dramakommando

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCYULvxGRjs-_nzEV1H7PQjQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10403112-50526975-78651004

A szervezet telefonszáma:
+36 306619363

A szervezet címe:
2000 Szentendre, Saru köz 3.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Az egyesület a tevékenységét elsősorban magyar fiatalok számára végzi, Magyarországon és a határon túl.Színházi nevelési foglalkozásaink és közösségfejlesztő programjaink során a gyerekeket arra biztatjuk, hogy egy olyan fiktív történet aktív alakítói legyenek, melynek középpontjában mindig egy fontos erkölcsi vagy társadalmi kérdés áll. A résztvevők igényeire és habitusára szabott foglalkozásaink egy számukra komfortos környezetben erősítik a kommunikációt, a csoportkohéziót és az empátiát, miközben a játék kontextusában közösen oldják a konfliktusokat.

Egyesületünk kiemelt feladata a hátrányos helyzetű gyerekek segítése, megadva a lehetőséget az esélyegyenlőségre, támogatva társadalmi integrációjukat. Az egyesület célja továbbá, hogy a jövő generációját önmagukkal és a világgal harmóniában élő, tudatosan gondolkodó felnőttek alkossák.

Mire gyűjt:

Támogasd idén a Drámakommandó Egyesületet adód 1%-ával és segítsd Te is, hogy minél  több gyerekhez eljusson a színház, a tanulás és a játék közös élménye! Segíts, hogy örömöt és mosolyt vigyünk a rászoruló gyermekek életébe! Legyen a színház mindenkié!

Oktatás
Egyszázalékos
adománygyűjtés

1% TŐLED, 100% TŐLÜNK

Drámakommandó

Támogasd idén a Drámakommandó Egyesületet adód 1%-ával és segítsd Te is, hogy minél  több gyerekhez eljusson a színház, a tanulás és a játék közös élménye!


Határidő:
2024-05-20
Adószám:
19239981-1-13
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.