Dr. Ámbédkar Ijfúsági Egyesület

Taníttass, lelkesíts, szervezkedj!

Célunk olyan multikulturális közösségek létrehozása, amelyek támogatásával a szegregátumokban élő fiatalok és felnőttek egyre nagyobb arányban sikeres érettségi vizsgát tehetnek. Mindezt tesszük úgy, hogy a Szervezetünk vezetői érettségizett, diplomás roma fiatalok és felnőttek, akik példaképek lehetnek a felnövekvő generációk számára.

Adószám:
18757068-1-05

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Dr. Ámbédkar Ijfúsági Egyesület

Szervezet adószáma:
18757068-1-05

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11616685-________

A szervezet telefonszáma:
+36 703328138

A szervezet címe:
3720 Sajókaza, Sólyom telep 7-9.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Napközis táborok szervezése külföldi és magyar önkéntesek segítségével. Készség és képességfejlesztő foglalkozások szervezése heti rendszerességgel Sajókazán. A Dr. Ámbédkar Gimnázium és a Martin Luther King Kollégium tanulóinak ösztöndíjakkal való támogatása, mindennapjaik segítése, kortárs segítőként való bevonása a kisebbekkel folyó munkába.

Mire gyűjt:

A nemrég megnyitott Martin Luther King Kollégiumban élő fiatalok életének és tanulásának megkönnyítése érdekében használható mindennapi eszközökre (számítógépek, függönyök, konyhai eszközök stb.).


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.