Dombóvári Karatesuli Közhasznú Egyesület


Az egyesület céljaa.) Az egyesület célja Dombóvár Város és kistérsége sportéletének részeként az alábbiakat te-kinti: a gyermek és ifjúsági sport, valamint az utánpótlás-nevelés támogatása, az egészséges életmód és a szabadidõsport feltételei megteremtésének és fejlesztésének az elõsegítése, az utánpótlás-nevelés mûhelyeiként mûködõ általános- és középiskolák sportéletének elõsegítése, szakmai és anyagi támogatása, a karatesport mûködési feltételeinek a megteremtése, a karatesport népszerûsítése a tanulóifjúság körében, a mindennapos testedzés feltételei megteremtésének és fejlesztésének az elõsegítéseb) Az egyesület tevékenységi körei TEAOR’ 03 besorolás szerint:91.33 Máshova nem sorolt egyéb közösségi, társadalmi tevékenység92.61 Sportlétesítmény mûködtetése92.62 Egyéb sporttevékenység70.32 Ingatlankezelés74.40 Hirdetési tevékenységAz egyesület a közhasznú szervezetekrõl szóló 1997. évi CLVI. tv. 26.§ c.) pontja alapján az alábbi közhasznú tevékenységeket végzi: sport a munkaviszonyban és a polgári jogviszony keretében megbízás alapján végzett sporttevékenység kivételével gyermek- és ifjúságvédelem, gyermek- és ifjúsági érdekképviselet hátrányos helyzetû csoportok társadalmi esényegyenlõségének elõsegítése.

Adószám:
18866544-1-17

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Dombóvári Karatesuli Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
DOMBÓVÁRI KARATESULI KHE

Szervezet adószáma:
18866544-1-17

Honlap:
http://www.karatesuli.lapok.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
71800109-11132440

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
36 20 5391 666

A szervezet címe:
7200 Dombóvár, Ady Endre utca 52.

Tevékenységi kör:
Sport

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.