DODEKAÉDER Alapítvány

Segítsen, hogy alapítványunk ernyőként borulhasson a sajátos igényű gyermekek, fiatalok és szüleik fölé

Sajátos nevelési igényű gyermekek, tanulók és felnőttek,fogyatékos személyek gyógypedagógiai, pedagógiai támogatása, fejlesztése, foglalkoztatása. Szülők képzése és támogatása az autizmussal kapcsolatos eszközök és módszerek alkalmazásához. Pedagógusok képzése és támogatása az autizmussal élő gyermekek, tanulók integrációjának érdekében. Sajátos nevelési igényű és tanulásban akadályozott gyermekek és fiatalok számára munkafüzetek, könyvek szerkesztése, értékesítése.Továbbképzések szervezése pedagógusok számára.Konferencia szervezése. Nyári táborok, szabadidős és rekreációs programok szervezése.

Adószám:
19342179-1-06

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
DODEKAÉDER Alapítvány

Szervezet adószáma:
19342179-1-06

Honlap:
https://online-tanoda.webnode.hu/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11735043-23539624-________

A szervezet telefonszáma:
+36 206114258

A szervezet címe:
6635 Szegvár, Rozmaring utca 36.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Sajátos nevelési igényű gyermekek, tanulók és felnőttek,fogyatékos személyek gyógypedagógiai, pedagógiai támogatása, fejlesztése, foglalkoztatása. Tanulásban akadályozott személyek egyéni és csoportos gyógypedagógiai fejlesztése. Autizmussal élő gyermekekés felnőttek egyéni és csoportos gyógypedagógiai,autizmus specifikus fejlesztése. Szülők képzése és támogatása az autizmussal kapcsolatos eszközök és módszerek alkalmazásához. Pedagógusok képzése és támogatása az autizmussal élő gyermekek, tanulók integrációjának érdekében. Társadalmi tudatformálás,érzékenyítés a fogyatékkal élők vonatkozásában.Klubfoglalkozások szervezés, lebonyolítása autizmussal élő gyermekek és felnőttek számára. Integrációt támogató csoportos foglalkozások szervezése óvodások, iskolások és felnőttek részére. Családok támogatása sajátos nevelési igényű, illetve fogyatékos személyek vonatkozásában felmerülő lelki és bürokratikus kérdésekben. Autizmussal kapcsolatos témájú kiadványok, munkafüzetek szerkesztése,értékesítése. Sajátos nevelési igényű és tanulásban akadályozott gyermekek és fiatalok számára munkafüzetek, könyvek szerkesztése, értékesítése.Továbbképzések szervezése pedagógusok számára.Konferencia szervezése. Nyári táborok, szabadidős és rekreációs programok szervezése.

Mire gyűjt:
Nagyon fontos lenne számunkra egy professzionális, nagy teljesítményű színes lézernyomtató és egy 3D nyomtató vásárlása a hozzájuk szükséges egyéb eszközökkel, hogy a tanulási segédleteket le tudjuk gyártani, és ingyen vagy rendkívül kedvezményes áron tudjuk gyerekek, szülők és pedagógusok számára biztosítani. Illetve szeretnénk egy kerttámogatási projektet és szülőklubokat indítani először Csongrád-Csanád megyében, melyhez szintén szükség van eszközökre, alapanyagokra. Jelenleg elsődlegesen ezekre gyűjtünk.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.