Diverzitás Közhasznú Alapítvány

Sokszínűség a természetben és a társadalomban

A Diverzitás Közhasznú Alapítvány Gödöllőn és térségében dolgozik a hátrányos helyzetűek munkaerő-piaci esélyegyenlőségéért.

Adószám:
18719662-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Diverzitás Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Diverzitás Alapítvány

Szervezet adószáma:
18719662-1-13

Honlap:
http://diverzitasalapitvany.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/diverzitasalapitvany/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-80420341

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 204756502

A szervezet címe:
2100 Gödöllő, Honvéd u. 19.

Tevékenységi kör:
Szociális foglalkoztatás

Tevékenység leírása:
Segítjük a hátrányos helyzetűek – pályakezdők, alacsony iskolai végzettségűek, mélyszegénységben élők, nők, megváltozott munkaképességűek, 50 év feletti munkavállalók – elhelyezkedését, elsősorban Gödöllőn és környékén. Egyéni tanácsadásunkon fogadjuk az álláskeresőket, ahol többek között önéletrajzot írunk, munkalehetőségeket keresünk, végigkísérjük az álláskeresés folyamán ügyfeleinket, amíg megtalálják a számukra megfelelő lehetőséget. Tevékenységeink között szerepel még képzések kidolgozása és megvalósítása hátrányos helyzetűekkel foglalkozó szakemberek számára, különös figyelemmel az alacsony iskolai végzettségűek motiválását és eredményességét támogató képzési módszertanra. Tervünk, hogy 1-2 éven belül egy szociális kertet hozunk létre Gödöllőn, amely munkalehetőséget és fejlesztési lehetőséget biztosít fogyatékkal élők, megváltozott munkaképességűek, alacsony iskolai végzettségűek számára.

Mire gyűjt:
A gödöllői „Családok átmeneti otthonában” élő, gyermekeiket egyedül nevelő anyáknak (és gyermekeiknek) szeretnénk segíteni azzal, hogy létrehozunk és 9 hónapon át segítünk fenntartani egy zöldséges kiskertet. Célunk, hogy nem csak az édesanyák, de a kisgyerekek is megismerkedjenek az alapvető élelmiszerek termelésének alapjaival, megtanulják az önellátás alapjait, megismerjék az egészséges étkezési szokásokat.

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Ültess velünk eszközöket a szociális kertbe!

Diverzitás Alapítvány

Szociális kertünknek is szüksége van a fejlődésre: fóliasátorra, silófóliára, kerti szerszámokra gyűjtünk, hogy még többek lehessünk, még többet tehessünk.

102% 716.000 Ft összegyűlt
700.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Kerttel az egészségért

Diverzitás Alapítvány

Legyen a kertészkedés számukra is természetes! Kertet és kertterápiás foglalkozásokat viszünk autista bentlakásos otthonba, mozgásfogyatékos gyermekek iskolájába és idősotthonba.

101% 710.000 Ft összegyűlt
700.000 Ft-ból
Érdekel
Zöld
Egyszázalékos
adománygyűjtés

1% szja, 100% diverzitás

Diverzitás Alapítvány

Támogass minket adód 1%-val és Te is hozzájárulsz a zöld életmód és a biogazdálkodás népszerűsítéséhez! Így tudunk együtt tenni a tisztább Földért és az egészséges táplálkozásért!


Lezárult:
2021-05-22.
Adószám:
18719662-1-13
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Kézenfogó Kézműves Klubot Gödöllőre!

Diverzitás Alapítvány

Ingyenes kézműves foglalkozás fogyatékkal élőknek, demens időseknek, megváltozott munkaképességűeknek, akik a hagyományos helyeken lemaradnának, kimaradnának! Segíts Te is az adományoddal, hogy létrejöjjön!

105% 420.000 Ft összegyűlt
400.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Egészséges ételt az anyaotthonban élő gyerekeknek!

Diverzitás Alapítvány

A gödöllői „Családok Átmeneti Otthonában” élő anyáknak szeretnénk segíteni abban, hogy egészséges ételt tegyenek gyermekeik elé, a gyerekeknek pedig, hogy megismerjék a kertészkedés örömét. Segítsünk együtt!

100% 300.000 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.