Diverzitás Közhasznú Alapítvány


A Diverzitás Közhasznú Alapítvány Gödöllőn és térségében dolgozik a hátrányos helyzetűek munkaerő-piaci esélyegyenlőségéért.

Adószám:
18719662-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Diverzitás Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Diverzitás Alapítvány

Szervezet adószáma:
18719662-1-13

Honlap:
http://diverzitasalapitvany.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/diverzitasalapitvany/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-80420341

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 204756502

A szervezet címe:
2100 Gödöllő, Honvéd u. 19.

Tevékenységi kör:
Szociális foglalkoztatás

Tevékenység leírása:
Segítjük a hátrányos helyzetűek – pályakezdők, alacsony iskolai végzettségűek, mélyszegénységben élők, nők, megváltozott munkaképességűek, 50 év feletti munkavállalók – elhelyezkedését, elsősorban Gödöllőn és környékén. Egyéni tanácsadásunkon fogadjuk az álláskeresőket, ahol többek között önéletrajzot írunk, munkalehetőségeket keresünk, végigkísérjük az álláskeresés folyamán ügyfeleinket, amíg megtalálják a számukra megfelelő lehetőséget. Tevékenységeink között szerepel még képzések kidolgozása és megvalósítása hátrányos helyzetűekkel foglalkozó szakemberek számára, különös figyelemmel az alacsony iskolai végzettségűek motiválását és eredményességét támogató képzési módszertanra. Tervünk, hogy 1-2 éven belül egy szociális kertet hozunk létre Gödöllőn, amely munkalehetőséget és fejlesztési lehetőséget biztosít fogyatékkal élők, megváltozott munkaképességűek, alacsony iskolai végzettségűek számára.

Mire gyűjt:
A gödöllői „Családok átmeneti otthonában” élő, gyermekeiket egyedül nevelő anyáknak (és gyermekeiknek) szeretnénk segíteni azzal, hogy létrehozunk és 9 hónapon át segítünk fenntartani egy zöldséges kiskertet. Célunk, hogy nem csak az édesanyák, de a kisgyerekek is megismerkedjenek az alapvető élelmiszerek termelésének alapjaival, megtanulják az önellátás alapjait, megismerjék az egészséges étkezési szokásokat.

Jogállás:
Közhasznú

Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Egészséges ételt az anyaotthonban élő gyerekeknek!

Diverzitás Alapítvány

A gödöllői „Családok Átmeneti Otthonában” élő anyáknak szeretnénk segíteni abban, hogy egészséges ételt tegyenek gyermekeik elé, a gyerekeknek pedig, hogy megismerjék a kertészkedés örömét. Segítsünk együtt!

100% 300.000 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.