Direct Egyesület

Direct Egyesület a körforgásos gazdasági átállásért

A Direct Egyesület 2023. júliusában alakult pest megyei, nagykovácsi székhelyű civil szervezet, amely a körforgásos gazdaság intézményi rendszeren kívüli képzési módszertanának kidolgozása, valamint a lakosság és a vállalati szektor körében való terjesztése céljával jött létre. Az egyesület a környezeti kihívások kutatásával és az innovatív nem-formális tanulási megközelítések alkalmazásával is foglalkozik.

Adószám:
19362627-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Direct Egyesület

Szervezet rövid neve:
Direct Egyesület

Szervezet adószáma:
19362627-1-13

Honlap:
http://www.direct-association.webnode.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10400212-50527084-78841001

A szervezet telefonszáma:
+36 307560634

A szervezet címe:
2094 Nagykovácsi, Tücsök utca 17.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb környezetvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Az Egyesület feladatként kezeli a környezetterhelés csökkentés eszközeinek megismertetését a lakossággal és a piac szereplőivel az elérhető legújabb metódusokkal, különös tekintettel a körforgásos gazdaság módszerének megközelítésére, valamint a lakosság és a vállalkozások együttműködésének erősítését a környezetvédelemben, a környezetvédelem és a körforgásos gazdaság iránt érdeklődő fiatalok megszólítása, véleményalkotásra és szerepvállalásra ösztönzése, programok szervezése közösségépítés által. Az Egyesület feladatai különösen: - a környezetvédelem és körforgásos gazdaság intézményi rendszeren kívüli képzési módszertanának kidolgozása, valamint ahhoz kapcsolódó ismeretterjesztés a lakosság, valamint a gazdaság szereplőinek körében; - környezetvédelmi rendezvények szervezése; - környezetvédelmi kezdeményezések szakmai és módszertani, valamint személyes közreműködés formájában való támogatása; - kiadványok szerkesztése és terjesztése; - környezetvédelmi elméleti és gyakorlati tudásközpont létrehozása olyan közcélú szervezetek támogatásával, amelyek a környezetvédelemben tevékenykednek; - részvétel környezetvédelmi pályázatokon; - együttműködés hazai és európai civilszervezetekkel és intézményekkel.

Mire gyűjt:
A körforgásos gazdaságra való átállásról szóló üzleti lehetőségeket is bemutató, jellemzően kis- és közepes vállalkozások vezetőinek szóló rendezvényekhez keresünk anyagi támogatást, akár szakmai együttműködő partnereket.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.