Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány

Börtönt az állatkínzóknak!

Felelős állattartás hirdetése, ellenőrzése és betartatása! A gondozásunkba került kutyák sikeres örökbe adása, szeretetteljes, gondoskodó családba, így biztosítva számukra a további boldog életet! Az állatkínzók méltó büntetésének elérése!

Adószám:
19241834-1-05

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
DSZÁ Állatmentés

Szervezet adószáma:
19241834-1-05

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/allatkinzasellen.diosgyor/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11734004-25978458-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 305739416

A szervezet címe:
3516 Miskolc, Rózsavölgyi utca 7.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

2017 évtől folytatjuk tevékenységünket, majd 2020-ban váltunk hivatalosan is alapítvánnyá, mint Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvány. Tevékenységünk az állatkínzásos esetetekből állatok mentése és a kutyák elhelyezése, gondozása. Az állatkínzás tényét bizonyítékokkal az állatvédelmi szervezet, a rendőrség és a hatósági állatorvos közös együttműködésével állapítja meg, jár el az adott állatkínzás ügyében, majd intézkedik a további eljárásokban. Menhelyünk - alapítványunk által mentett kutyák elhelyezésére jött létre. Célunk, minden menhelyünkre bekerült kutya testi -lelki rehabilitációja, kezelése, és sikeres gazdásítása. Fontosnak tartjuk, hogy amelyik kutya a gondozásunkba kerül, azt nem adjuk tovább más szervezet gondozásába, hanem mi visszük végig sorsukat egészen a gazdásodásukig, majd ezután sem engedjük el a mancsukat, továbbra is végig kísérjük életüket, tartjuk a gazdikkal a kapcsolatot. Tevékenységünket önkéntes alapon, főállás mellett végezzük. Menhelyünk fenntartását és a kutyák egészségügyi ellátását adományokból látjuk el.

Mire gyűjt:

A gondozásunkban lévő kutyák ellátását igyekszünk biztosítani igényes és minőségi körülmények között. Fontos, hogy jó minőségű tápokkal etessük őket, hiszen ez támogatja felépülésüket a nehéz és meggyötört múltjuk után és erős immunitást biztosítva számukra életük hátralevő részében is. Havi kiadásaink közé tartozik a bolha-kullancs-azúnyog elleni védelem, féreghajtás, oltási programok és ivartalanítás, szívféreg szűrés és szívférgesség kezelés. Emellé jönnek a sérült kutyák kezelései, gyógyszerezései, műtéti költségei. Minden segítség sokat segít alapítványunk számára!

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.