Dél-alföldi Állatvédelmi Őrszolgálat – Állatrendőrség Alapítvány

Nézz! Láss! Szólj! Együtt az állatokért!

 A bajba jutott állatok segítése és támogatása.  Az állatokat veszélyeztető tényezők szűrése, és a veszélyeztetés megelőzése és elhárítása.  Az egyénnek a természettel, és az állatvilággal összefüggő felelősségérzetének és tudatosságának előmozdítása.  Az állatok létezéshez méltó életkörülményeinek megteremtése, és ezek fenntartása, az állatvédelem elősegítése.  Állatvédelmi Centrum létrehozása, működtetése.

Adószám:
18944974-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Dél-alföldi Állatvédelmi Őrszolgálat – Állatrendőrség Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Dél-alföldi Állatrendőrség

Szervezet adószáma:
18944974-1-06

Honlap:
http://daor.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/delalfoldiallatvedelmiorszolgalat/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10402173-50526874-54721008

A szervezet telefonszáma:
+36 302802160

A szervezet címe:
6724 Szeged, Rigó utca 12. I. 1.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

Csapatunk 2012. augusztusa óta segít a Szeged és környékén bajban lévő állatoknak, 2015.február 10-én alakult hivatalos szervezetté, mint Dél-alföldi Állatvédelmi Őrszolgálat Civil Társaság, majd 2017. november 28-án bejegyzett Alapítvány lett. Jelenlegi aktív tagjaink száma 4 fő és 10 önkéntes. Minden más tagunk időszakosan, vagy egyéb hozzájárulással segíti a csapatot. Mit is csinálunk? Többek között chipügyelettel segítjük az elveszett kutyák mielőbbi hazajuttatását Figyelünk az ügyelet segítségével a gondatlan gazdikra, akiknek a kutyájuk csatangol, figyelmeztetjük a felelős kutyatartásra, tanáccsal látjuk el hogyan oldható meg a szökés elkerülése, ha nem együttműködő, hatósági segítséget kérünk. A chip nélküli, mentett kutyusokat és cicákat Örökbeadási programunkban segítjük új gazdihoz, kapcsolattartással fogadhatók örökbe, Gazdikereső oldalunkon lehet válogatni közülük. személyes találkozás előtt. Kivizsgáljuk a bejelentéseket állatkínzásokról, gondatlan állattartásról, a gazdát felszólítjuk a hiányosságok javítására, ha nem működik együtt vagy súlyos állatkínzás történik, a hatóság segítségét kérjük (a bejelentő anonim marad) Rendszeresen tartunk eledelgyűjtést Szegeden védenceinknek, melyen személyesen is megismerhetik csapatunkat, kérhetnek tanácsot, vagy tehetnek bejelentést. Állatokat befogadni jelenleg nem tudunk, ezért ideiglenes befogadóknál tudjuk csak elhelyezni a bajba jutottakat, balesetes állatokat. Orvosi költségeiket, esetleges életmentő beavatkozásaikat finanszírozzuk, tárgyi adományokkal segítjük ellátásukat. Rászoruló, nehéz körülmények között élő, együttműködő emberek állatait támogatjuk, segítjük helyzetük javítását, mert fontosnak tartjuk, hogy azok a háziállatok, akiknek életkörülménye anélkül változtatható, hogy kobzásra vagy lemondatásra kerüljön, gazdájánál maradhasson. Ivartalanítási programunkban tájékoztatjuk a gazdákat az ivartalanítás fontosságáról, rászorulóknak segítünk nőstény állataik ivartalanításában, örökbe fogadható védenceinket ivartalanítva, vagy kedvezményes ivartalanítási lehetőséggel adjuk gazdihoz. Ivartalanítási akciót szervezünk felelős állattartóknak. Természetesen mindezt csak támogatók és aktív tagok segítségével érhetjük el. Kérjük, kövessétek figyelemmel munkánkat, és ha úgy érzitek, szeretnétek és tudtok segíteni, tegyétek meg, hogy még több állat, állatbarát ember lehetőséget kapjon egy szebb életre. Hálásan köszönjük az állatok nevében is! DAOR csapata

Mire gyűjt:

Állati menő, állatmentő!

(Kampány egy négykerekűért, nemcsak a négylábúaknak)

Szervezetünk tagjai eddig az állatok és az eledelek szállítását, a helyszínekre történő kiszállást az önkéntesek tulajdonában lévő, illetve ismeretségi úton kölcsönkért járművek igénybevételével oldotta meg.

Az alapítványnak a feladatai ellátásához, a minél gyorsabb reagáláshoz mindenképpen szüksége van egy kis-tehergépkocsira. Kérünk, hogy bármilyen kis összegel is, de támogasd gyűjtésünket. Kíváncsiak vagyunk, van-e a közel hatezer követőnk között 1000 olyan jó lelkű ember, aki 1000 forintot adományozna célunk eléréséhez.

Dokumentumok:

  Adománygyűjtési beszámoló (NÉGYKEREKŰ, NÉGYLÁBÚAKNAK Beszámoló)

Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

ÁLLATJÓLÉT-ÁLLATVÉDELEM ADÓ 1 SZÁZALÉK TÁMOGATÁSSAL

Dél-alföldi Állatrendőrség

Idén először fogadhatjuk az adó 1% felajánlásokat! Alapítványunk évente több száz bajbajutott állaton segít, kérjük támogasd munkánkat! FELAJÁNLÁSODDAL ÉLETEKET MENTHETSZ! KÖSZÖNJÜK!


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
18944974-1-06
Érdekel
Állatvédelem
Közösségi
adománygyűjtés

Négykerekű, négylábúaknak, 500x1000 forintból

Dél-alföldi Állatrendőrség

Tartozz azon 500 ember közé, akik minimum 1000 forintot adományoznak kampányunkban! Segíts alapítványunknak, hogy feladatainkhoz megvásárolhassunk egy háromszemélyes négykerekűt!

102% 546.900 Ft összegyűlt
535.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.