Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület (DERKE)

4031 Debrecen, Derék utca 100. 3/27.

Debrecenben és tágabb környezetében a közösségi közlekedés és a kerékpáros közlekedés népszerűsítése, támogatása, valamint az ezen közlekedési módot igénybe vevő utasok és utazók érdekeinek képviselete..

Adószám:
18996081-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület (DERKE)

Szervezet adószáma:
18996081-1-09

Honlap:
http://www.deke.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/derkehu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10403428-00024811-00000002

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-70-2053241

A szervezet címe:
4225 Debrecen, Haladás u. 26. 7.

Tevékenységi kör:
Közlekedési rendszer fejlesztése, fenntartása

Tevékenység leírása:
Közösségi közlekedés népszerűsítésével, és a döntéshozatali folyamatokban az utasok érdekvédelmével foglalkozunk. A döntéshozók számára olyan javaslatokat, alternatív megoldásokat mutatunk be amellyel az utasok számára gyorsabb, kényelmesebb eljutási lehetőséget lehet biztosítani. Mind menetrend, mind vonalhálózat, mind infrastruktúra terén. Az utasoknak igény szerint jogi és utazási tanácsokat biztosítunk. Segítséget nyújtunk, hogy kihez forduljanak utaspanasz esetén és az utazáshoz szükséges olyan többlet információkat adunk számukra, amelyet a szolgáltatók nem tudnak biztosítani. Kiegészítő utastájékoztató információkat nyújtunk. Állandó projektünk a menetrendi oldalunk (menetrend.derke.hu), amelynek adatait folyamatosan frissítjük és adatokat szolgáltatunk menetrendi alkalmazások számára A modern megoldások mellett közlekedéstörténeti emlékek megőrzésére is figyelmet fordítunk. Nosztalgia meneteket szervezünk és elősegítjük, hogy a közösségi közlekedéssel kapcsolatos műszaki emlékek megmaradhassanak az utókor számára.A menetrend.derke.hu utastájékoztató felület létrehozása. Megvalósult szakmai javaslataink: Debrecenben a 11, 12, 22 és 24-es autóbuszvonalak átszervezéséhez kapcsolódó javaslataink. A debreceni 2-es villamosvonal kiépítéshez javasolt Böszörményi úti autóbusz-megállóhely megvalósulása.

Mire gyűjt:

  • A menetrend.derke.hu információs oldal fejlesztése amelynek segítségével menetrendi alkalmazások számára is nyújtunk információt.
  • Könnyen átlátható, több szolgáltatót érintő utastájékoztató kiadványokat vonalhálózati térképeket és praktikus nyomtatott menetrendeket készítünk.
  • Közösségi közlekedéssel kapcsolatos ismeretterjesztő és hagyományörző rendezvényeket szervezünk. (Nosztalgia menetetek, üzemlátogatás, bemutató előadás)
  • Utasjogi és érdekvédelmi szolgáltatás és tanácsadás biztosítása. Utasjogi kiadványok készítése.

 

Jogállás:
Közhasznú

Egyéb
Egyszázalékos
adománygyűjtés

1%-kal gyorsabban

Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület (DERKE)

Késik? Kimaradt? Ritkán jár? Zsúfolt? Mi segítünk! Támogatásoddal hozzájárulhatsz, hogy gyorsabb, kényelmesebb és utasbarát közösségi közlekedés legyen Debrecenben és térségében!


Lezárult:
2018-05-30.
Adószám:
18996081-1-09
Érdekel
Zöld
Közösségi
adománygyűjtés

Az én megállóm! újratöltve

Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület (DERKE)

100% 50.396 Ft összegyűlt
50.000 Ft-ból
Érdekel
Zöld
Közösségi
adománygyűjtés

Az én megállóm!

Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület (DERKE)

26% 26.896 Ft összegyűlt
100.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.