Debreceni Cicavilág Egyesület

Légy virtuális ivartalanító!

A Debreceni Cicavilág Egyesület hivatalosan 2013. június 4-én kezdte meg működését, azzal az alapszabályában is rögzített céllal, hogy Hajdú-Bihar megyében az utcán élő cicakolóniák ivartalanításával megelőzzük a kóbor cicák túlszaporodását.

Adószám:
18504743-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Debreceni Cicavilág Egyesület

Szervezet rövid neve:
DECI

Szervezet adószáma:
18504743-1-09

Honlap:
http://www.debrecenicicavilag.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/DebreceniCicavilagEgyesulet/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12052705-01397637-00100001

A szervezet telefonszáma:
+36 304635186

A szervezet címe:
4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6. fszt. 41.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Munkánk során a nyugaton és az USA-ban elismert és gyakran alkalmazott TNR (Trap – Neuter – Return, azaz Befogás – Ivartalanítás - Visszahelyezés) módszert alkalmazzuk. Az egyesület tagjai, önkéntesei vagy a cicákról gondoskodók befogják a cicákat és a szerződött állatorvosi rendelőink munkatársai az állatokat általános orvosi vizsgálat, szükség esetén orvosi ellátást követően ivartalanítják, majd az immár ivartalan állatokat az eredeti élőhelyükre helyezik vissza. Az elmúlt 7 évben közel nyolcszáz macskát ivartalanítottunk. A hatalmas szám ellenére alig csökkent az ivartalanításra váró egyedek száma, melynek oka a macskák rendkívüli szaporasága és az emberi felelőtlenség.

Mire gyűjt:
Ahhoz egész évben folyamatosan tudjuk tevékenységünket végezni állandó támogatói bázisra van szükség. Jelenleg egy nőstény ivartalanításának költsége 12-15 ezer forint (rendelőtől függően), további költséget jelent a parazitamentesítés, illetve betegség esetén az ivartalanítást megelőző gyógykezelés. Vegyük fel együtt a harcot és csökkentsük az utcán élő állatok létszámot. Egy cica ivartalanításával, ments meg százat!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.