Csodaműhely Egyesület


A Csodaműhely Egyesület oktatási és közösségszervező programjainak célja, hogy esélyt teremtsen a csobánkai hátrányos helyzetű, roma lakosság számára. Álmunk a társadalmi esélyegyenlőség megteremtése, mely csak az összes érintett részvételével és összefogásával valósulhat meg.

Adószám:
18748060-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Csodaműhely Egyesület

Szervezet rövid neve:
Csodaműhely

Szervezet adószáma:
18748060-1-13

Honlap:
https://csodamuhely.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/csodamuhelyassociation

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000001-98738745

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 305132697

A szervezet címe:
2014 Csobánka, Fő tér 7.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

A Csodaműhely Egyesület Komplex Esélyteremtési Programjának (KEP) alapeszméje, hogy a hátrányos helyzetű családok támogatása problémáik komplex megközelítésében rejlik és támogatásuk egyedül velük, az ő együttműködésükkel és aktív részvételükkel valósítható meg. Erre alapozva szervezünk programokat az oktatás és a közösségszervezés területein.

Koragyermekkori programok: A megfelelő koragyermekkori fejlődés és a kisgyermekes szülők támogatására felépített közösségi és családközpontú programok. A 0-6 éves korú gyermekek és családtagjaik számára szervezünk kompetenciafejlesztő, inkluzív, valamint élményalapú foglalkozásokat. 

Tanoda: A program célja a 6-18 éves korosztály sikeres iskolai előrehaladásának és személyiségfejlődésének támogatása. Foglalkozásainkat személyes igényekre és készségekre szabott pedagógiai módszerekkel tartjuk egyéni vagy kiscsoportos formában. 2012 óta, közel 100 diák látogatta rendszeresen a tanodát, tanodásaink közül öten érettségi vizsgát tettek, tizen pedig szakmai végzettséget szereztek.

Csaj Csoport: Az önkifejezés, készségfejlesztés, cselekvőképesség erősítésének céljából művészetpedagógiai fókuszú és kritikai pedagógia szemléletű csoportfoglalkozások, 14-19 éves fiatal lányok számára. A program elnyerte a Ludwig Múzeum ARTtransfer díját.

Felnőttképzés: A munkaerőpiaci integráció megsegítése érdekében, az általános iskolai végzettség és szakmai végzettség megszerzésére irányuló program. Célcsoportja, a 16 év feletti, iskolarendszerből kiesett felnőttek. A képzési folyamatot és a végzettség megszerzését követő munkakeresést mentorok támogatják. 

Közösségszervezés: A roma közösség hatékony érdekérvényesítésének támogatására szervezett közösségi, képzési, részvételi programok, a részvételiség erősítésére irányuló szemlélettel. A program célcsoportja a közösségükben aktív, azért tenni akaró 18 év feletti felnőttek.

Civil Háló: Célunk, hogy minél több önkéntest, szakembert és helyi szereplőt vonjunk be Komplex Esélyteremtési programunkba. A helyi hátrányos helyzetű/roma emberekkel foglalkozó szakemberekkel együttműködésünk elősegítése céljából rendszeres egyeztetéseket folytatunk, a közös munkát pedig képzések szervezésével támogatjuk. 


 



 

 


 


 

 

Jogállás:
Közhasznú

Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Életrevaló Tudás Program – Együtt egy csodás jövőért

Csodaműhely

A fiatal generáció tudatos pályaorientációja mindannyiunk közös érdeke. Igen, a tiéd is! Támogatásoddal együtt megtalálhatjuk a helyüket a világban, most Te is tehetsz Csodát!

100% 700.000 Ft összegyűlt
700.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Korai fejlesztéssel az egyenlő esélyekért!

Csodaműhely

Támogasd Koragyermekkori programcsomagunkat és rendezzünk be együtt a hátrányos helyzetű és / vagy roma kisgyerekeknek egy fejlesztő szobát! Most Te is tehetsz csodát!

74% 369.903 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel
Szociális
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Ajánld fel 1%-od és teremts esélyt Csobánkán!

Csodaműhely

Abban hiszünk, hogy a származása miatt senkit nem érhet hátrány. Ezért dolgozunk nap mint nap, több mint 10 éve Csobánkán, közösen a helyi roma lakossággal.


Lezárult:
2021-05-22.
Adószám:
18748060-1-13
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.