Csodabogarak Alapítvány

Csodabogarakkal a bolygó fennmaradásáért!

"Bogárháton program" A csodálatos rovarvilág és a hozzá kapcsolódó állat- és növényvilág megismertetésén keresztül a természet és a környezet megóvásának, a biológiai sokszínűség fenntartásának elősegítése. A rovarvilág bemutatásával a környezettudatos gondolkodás fejlesztése, környezeti nevelés ismeretterjesztő és szakmai programok, mesés előadások és lakossági tanácsadás keretében. A környezettudatossággal összefüggő régi mesterségek, népi hagyományok felelevenítése, megismertetése, újragondolása, adaptálása. "Te is csodabogár vagy!" program Különleges képességű és különleges bánásmódot igénylő emberek életminőségének javítása, képességeik fejlesztése, esélyteremtés társadalmi befogadásuk elősegítéséhez, személyiségük gazdagításához. Ezen belül tehetséggondozás, egészség- és életmód programok, betegségmegelőzés, sport- és szabadidős, valamint kulturális programok lebonyolítása.

Adószám:
18847248-1-11

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Csodabogarak Alapítvány

Szervezet adószáma:
18847248-1-11

Honlap:
http://www.bogarhaton.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/bogarhaton.bemutatok

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
63200384-11094009-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 707790847

A szervezet címe:
2517 Kesztölc, Klastrom u. 25. 25.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

- oktatás, ismeretterjesztés a rovarvilág megismertetésére - bogárovi, bogársuli hálózat létrehozása, - táborok tartása - lapkiadás, ismeretterjesztő kiadványok, könyvek - öko-érzékenyítés, mint új pedagógiai módszertan bevezetése, felnőtt képzés - környezet- és természetvédelmi programok megvalósítása


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.