Csillagrét Waldorf Egyesület

Az Ön adománya számunkra energia

Célunk a Csillagrét Waldorf Óvodában és Iskolában, hogy az alternatív oktatás jövőjét megalapozzuk Sopronban. Hisszük, hogy a jövő iskolájában a kreatív gondolkodás és a kritikai érzék előtérbe kerülhet és örömmel, hatékonyan tanulhatnak a gyermekek. Intézményünkben nem a felejtés számára hajszoljuk diákjainkat, iskolánk kérdése nem az, hogy „lássuk, mit nem tudsz”, hanem, hogy „mit tudsz”. Fontos számunkra a gyermek sajátos képességeinek felderítése, ennek erősítése. Különleges érték számunkra a bizalom, a szolidaritás és az empátia.

Adószám:
18747973-1-08

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Csillagrét Waldorf Egyesület

Szervezet rövid neve:
Csillagrét Waldorf Egyesület

Szervezet adószáma:
18747973-1-08

Honlap:
http://www.waldorfsopron.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/waldorfsoproncsillagret

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11611192-________

A szervezet telefonszáma:
+36 303660376

A szervezet címe:
9400 Sopron, Győri út 48/ A.

Tevékenységi kör:
Alapfokú oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

A Csillagrét Waldorf Egyesületet 2016-ban hoztuk létre azzal a céllal, hogy fenntartsa a Csillagrét Waldorf Óvodát és Általános Iskolát és Alapfokú Művészeti Intézményt. Kezdetben csak iskolaként működtünk, 2019-ben azonban megszülethetett óvodánk is, hiszen nagy igény
volt rá. 7 éve vagyunk jelen Sopron térségben az oktatásban és elmondhatjuk, hogy nagy fejlődésen mentünk keresztül ezen idő alatt. 12 gyermekkel kezdtük meg a 2016-os évet, 2023-ra már 104 tanuló és óvodás cseperedik intézményünnkben a Waldorf szemlélet égisze alatt. 

Mire gyűjt:

A 2022-ben kialakult energiaválság intézményünket is nagy kihívás elé állította. A megnövekedett üzemeltetési költségeket szülői közösségünk önerőből 2023. február közepéig fedezni tudta.  Az azt követő időszak fűtési költségeinek kigazdálkodása még előttünk álló  feladat, így bízva az összefogás erejében számítunk segítségére. Ha megérinti Önt is a soproni Waldorf Iskola és Óvoda helyzete, akkor csatlakozzon, legyen az önkéntesünk, járuljon Ön is hozzá felajánlásával intézményünk biztonságos működéséhez! Közösségünk hálás szívvel fogadja kisebb vagy nagyobb adományát, és köszön minden segítséget eddigi és leendő támogatóinak egyaránt!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.