CsendBenn Egyesület


Az Egyesület célja az egyéni és közös tudatfejlődés elősegítése dr. David R. Hawkins (Önvaló) tanításainak alapulvételével. Az Egyesület szándéka olyan a Feltétel nélküli Szereteten alapuló programok, tevékenységek megszervezése és fenntartása, melyek segítik a Szeretet útjában álló akadályok lebontását, erősítik a Szeretet, Öröm és Béke melletti elköteleződést, ezzel is támogatva mindannyiunkat az Önvalóra való ráébredés folyamatában, önmagunk, az emberiség és Isten szolgálatában.

Adószám:
18849563-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
CsendBenn Egyesület

Szervezet adószáma:
18849563-1-42

Honlap:
http://www.csendbenn.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200230-10020731-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 203917162

A szervezet címe:
1145 Budapest, Törökőr utca 17-19. IV/ 18.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Az egyesület tevékenysége hosszú távon három fő területet céloz. Az egyik az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, rehabilitációs tevékenység többek között a különböző relaxációs, meditációs gyakorlatok, technikák bemutatásával, népszerűsítésével, a 12 lépéses hagyományon alapuló csoportok létrehozásával, meglévő csoportok segítésével és népszerűsítésével; a másik az oktatás-nevelési tevékenység, amely az emberi élet teljesebb, tudatosabb megéléséhez biztosít tanításokat, módszereket, technikákat, és nyújt lehetőséget a gyakorlati tapasztalatok szerzésére, elmélyítésére, vagyis így a mindennapokba való beépítésére; valamint az olyan különböző kulturális rendezvények szervezése és támogatása, melyek hozzásegítik a résztvevőket a bennük zajló testi-lelki-szellemi folyamatok felismeréséhez, tudatosításához, és ezáltal életük teljesebbé, tudatosabbá tételéhez. Mindezek mellett örülnénk neki, ha idővel sikerülne egy elvonuló központot is létrehozni az Egyesület szellemiségével összhangban.

Mire gyűjt:
Az alap céljainkkal összhangban lévő programok megvalósítására.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.