CSEMETE Természet- és Környezetvédelmi Egyesület


Az Egyesület célja, hogy hatékonyan közremûködjön a természet és a környezet védelmében. a Egyesület nem csak a védetté nyílvánított természeti értékek megóvását érti, hanem tevékenysége kiterjed a nem védett fajok és területek, az egész természet megörzési és gazdálkodási problémáira, a természethez való korszerû, és humánus viszony kialakítására. tevékenységével szolgálja az egész természet minõségi javítását, a természetes rendszerek fenntartását biztosító környezetvédelmi intézkedések betartását és betartatását.Az Egyesület a közhasznú szervezetekrõl szoló 1997. évi CLVI.törvény 26.§.c)8. pontja szerinti természetvédelmi, állatvédelmi, a 3. pontja szerinti tudományos tevékenység, kutatás, valamint a 4. pontja szerinti nevelési és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés köszhasznú tevékenységeket folytatja. az egyesület szolgáltatásaiból tagjain kívül más is részesülhet.

Adószám:
19368575-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
CSEMETE Természet- és Környezetvédelmi Egyesület

Szervezet rövid neve:
CSEMETE Egyesület

Szervezet adószáma:
19368575-1-06

Honlap:
http://www.csemete.com

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/csemete.egyesulet

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11735005-20089247

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36-62-424392

A szervezet címe:
6725 Szeged Boldogasszony sugárút 6.

Tevékenységi kör:
Közhasznú sport és szabadidõs tevékenység (kht)


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.