Cselekvő Romák Dél-alföldi Érdekvédelmi Egyesülete

„Nem mindig lehet megtenni, amit kell, de mindig meg kell tenni, amit lehet.”

Küldetésünk, hogy egy mozgalomba tömörítsük az aktív, közösségéért tenni akaró, cselekvő roma és nem roma szakembereket, akik szakmai munkájukkal és közös, erős kiállásukkal valós partnerei tudnak lenni azoknak, akiket képviselni szeretnének. A Mozgalom célja, hogy szakmai tevékenységével aktívan hozzájáruljon a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok felzárkózásához.

Adószám:
18729317-1-03

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Cselekvő Romák Dél-alföldi Érdekvédelmi Egyesülete

Szervezet rövid neve:
Cselekvő Romák

Szervezet adószáma:
18729317-1-03

Honlap:
http://cselekvoromak.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/cselekvoromak

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10402568-50526988-86571004

A szervezet telefonszáma:
+36 307903332

A szervezet címe:
6347 Érsekcsanád, Béke tér 36.

Tevékenységi kör:
Intézményes gyermek- és ifjúságvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
A szervezet ügyek mentén aktív jelenleg. A forráshiányos környezet jelenleg ruha adományok célba juttatását teszi lehetővé, amelyeket állandó partnereink felajánlásai tesznek lehetővé.

Mire gyűjt:
Kedves segítőkész honfitársak! Egy nehéz helyzetbe jutott családra szeretném felhívni a figyelmet, ahol most a betegség még kilátástalanabb élethelyzetet teremtett. Úgy hozta az élet, hogy mindhárom unokájukat neveli Mohácsi József és felesége Erzsike nagyon nagy szegénységben a Hajdú-Bihar megyei Körösszakállon. Sajnálatos módon a papa és a mama is megbetegedett és a fűtés és élelmezés mellett már a gyógyszerek kiváltására nem maradt keret. Józsefet 2021-ben ismertük meg a Roma Show tehetségkutató verseny kapcsán, mikor is legidősebb (ma 8 éves) Szebasztián unokáját filmeztük a kis falujuk templomában. Felemelő érzés volt látni a nagyszülői szeretetet és gondoskodást, ami körülvette az akkor 3,4, illetve 6 éves kisgyerekeket. Eltelt két év, a picúrok cseperednek. Sajnos Erzsébetnek és Józsefnek időközben az egészsége megromlott. Henna, Romuáld és Szebasztián nem szenvednek hiányt semmiben, de a gyógyszerek árának az előteremtéséhez most segítséget szeretnének kérni. Ezt a segítség kérést szeretnénk kiterjeszteni ezen a platformon is. Köszönettel, Buczó Csanád s.k.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.