Családtagok Védelmére Alapítvány

Védem a családom, mindenkinek joga van megvédeni családját és önmagát!

A folyamatosan változó kor követelményeinek figyelembe vételével, a bűnmegelőzés érdekében az emberi élet, fizikai atrocitások, sérelmek elleni, valamint az önkormányzati, lakossági, vállalkozások vagyonának a lehető legteljesebb védelmének elérése.

Adószám:
18657535-1-05

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Családtagok Védelmére Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Családtagok Védelmére Alapítvány

Szervezet adószáma:
18657535-1-05

Honlap:
http://vcsklub.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/groups/933023606751666/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102718-63168700-01004002

A szervezet telefonszáma:
+36 204271600

A szervezet címe:
3532 Miskolc, Gálffy I. utca 30. fszt. 3.

Tevékenységi kör:
Polgárõrszervezetek, vagyonvédelem

Tevékenység leírása:
A Securion System a modern technikai eszközök igénybevételével az élőerős emberi védelemmel összhangban működteti a rendszert. A lakosság, a közszféra és a vállalkozások folyamatos ismeretterjesztésével, oktatásával, együttműködésre való felhívással épül egyre nagyobb egységgé. A védendő célközönség, a gyermekek, idősek, nők. A rendőrség Bűnmegelőzési Osztályával egyetemben a speciális oktatási tematikákat, ismeretterjesztő anyagokat a Családtagok Védelmére Alapítvány által működtetett Védd a Családod Családi napok keretében szervezett Védem a Családom Klub keretein belül juttatjuk el folyamatosan a családokhoz, egyedül állókhoz, cégekhez.

Mire gyűjt:
A védendő célközönség, a gyermekek, idősek, nők részére szervezendő előadások, rendezvények megszervezésére, lebonyolítására minél szélesebb körben.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.