Családokért Caritas Alapítvány

Gyerünk szurkolni!

Adományok ( ruházati cikkek, könyvek, játékok, sporteszközök, élelmiszerek, stb ) begyűjtése és szétosztása a leginkább rászoruló csoportok számára. Legfőképpen a nagycsaládosok és mélyszegénységben élők számára ,mindennapi alapvető szükségleteik kielégítése céljából. Adományforrások felkutatása, szállítás, raktározás, majd válogatás után a szétosztás megszervezése . Átmeneti életviteli gondokkal küzdő családok és idősek gondjaik, problémáik megoldása azonnali, hathatós segítségnyújtás. Hátrányos helyzetű gyermekek sportolásának elősegítése ,valamint sportrendezvényekre való eljuttatása.

Adószám:
19100531-1-05

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Családokért Caritas Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Családokért Caritas Alapítvány

Szervezet adószáma:
19100531-1-05

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11734097-23462926-________

A szervezet telefonszáma:
+36 302905447

A szervezet címe:
3843 Kiskinizs, Petőfi ut 4

Tevékenységi kör:
Nagycsaládos szervezetek

Tevékenység leírása:
Szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása, sport,

Mire gyűjt:
A Családokért Caritas Alapítvány 2018-ban elindította a Gyerünk szurkolni! programját. Olyan hátrányos helyzetű gyermekeket szeretnénk eljuttatni magyar sportrendezvényekre akiknek soha nem lenne lehetőségük részt venni ilyen eseményeken. Hisszük , hogy minden gyermeknek jár az az élmény ami egy első osztályú futballmeccs vagy egy kézilabda mérkőzés nyújt.Minden fiatalnak át kell élnie mikor megszólal a magyar himnusz egy válogatott meccsen. Egy nagyon kis költségvetéssel dolgozó alapítvány vagyunk ezért minden felajánlást örömmel fogadunk legyen az pénzbeli vagy bármely más adomány. Jelenleg egy legfőbb célunk egy j kisbusz vásárlása amivel a gyermekek szállítását tudnánk biztonságosan megoldani.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.