Crystal Dance Club Egyesület


A majorett sport népszerűsítése, megismertetése. Célunk a tánc megszerettetése és versenyekre való felkészítés, valamint versenyeken, bemutatókon való részvétel.

Adószám:
19328359-1-06

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Crystal Dance Club Egyesület

Szervezet rövid neve:
Crystal Dance Club

Szervezet adószáma:
19328359-1-06

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/crystaldanceclubse

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11735067-23561032-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 305358384

A szervezet címe:
6800 Hódmezővásárhely, Jókai utca 20/A.

Tevékenységi kör:
Technikai sport

Tevékenység leírása:
Az ifjúság zenével, tánccal kapcsolatos összefogása, zenei nevelése, az általános műveltség kiszélesítése, a közösségi szellem kialakítása, fejlesztése. Részvétel a város kulturális életében, szereplésekkel, rendezvényeken, ünnepségeken. Megyei, országos, nemzetközi rendezvényeken, versenyeken való részvétel, versenyek és sportrendezvények szervezése. A szabadidősport, a zene és a tánc kapcsolatára irányuló ismeretterjesztő előadások, táncpróbák, koreográfiák kialakítása. Együttműködés más majorette csoportokkal és zenekarokkal. Haza és külföldi szereplésekkel egybekötött körutak előkészítése és lebonyolítása. Közreműködés társadalmi rendezvényeken.

Mire gyűjt:
Sportegyesületünk egységes arculatának kialakítására szeretnénk adományokat gyűjteni. A versenyzőink és edzőink számára lógóval ellátott mez, sporteszköz tartó (tornazsák, sporttáska, bottartó), a versenyek, fesztiválokra való részvételek alkalmával egységes legyen a megjelenés. Roll-up, molinó valamint csapatzászló készítése. Csoportunk tagjai 6 és 22 év közötti iskolás/egyetemista lányok. A kitartásuknak köszönhetően a tradíciónális majorett-ből kilépve a versenyzés útjára léptünk, ahol az egységes megjelenés/arculat is meghatározó. Csapatként úgy gondoltuk, hogy ehhez segítségül hívjuk szimpatizánsainkat is, akik már minimális adománnyal is csatlakozhatnak gyűjtésünkhöz, melynek célja, hogy az egységes arculati megjelenés. Ehhez összesen 250 ezer forintra lenne szükségünk. Támogasd célunkat akár egy kisebb összeggel is!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.