CONTACT Mentálhigiénés Konzultációs Szolgálat


A megyében működő civil szervezetek támogatása, melynek eredményeként erősödik a civil szervezetek és a megyei, települési, kisebbségi önkormányzatok közötti együttműködés. A civil szervezetek nagyobb szerepet kapnak az önkormányzati döntések előkészítésében, végrehajtásában és értékelésében. Lehetővé válik a közös érdekek felismerése mentén megvalósított közös fellépés.

Adószám:
19216588-1-16

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
CONTACT Mentálhigiénés Konzultációs Szolgálat

Szervezet rövid neve:
CONTACT MKSZ

Szervezet adószáma:
19216588-1-16

Honlap:
http://contactmksz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/CivilInformaciosCentrumSzolnok

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCldS-bz4gXiTqfejWS9dR8w

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11111111-22222222-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-56-221-882

A szervezet címe:
5000 Szolnok, Baross út 56.

Tevékenységi kör:
Helyi, megyei nonprofit szövetségek, szolgáltatók

Mire gyűjt:

A CONTACT Mentálhigiénés Konzultációs Szolgálat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Civil Információs Centrumot, Önkéntes Centrumot, Szolnokon a Széchenyi Tanodát működtető egyesület, aki a Magyar Élelmiszerbank Egyesület helyi partnerszervezete is. Az elmúlt évben több mint 60.000 kg élelmiszert mentettünk meg és osztottunk szét 500 rászoruló szolnoki család számára, míg Tanodánkban a hátrányos helyzetű fiatalok tanulhatnak tanórák keretében. Célunk a civil szervezetek segítése, az önkéntes munka és a társadalmi felelősségvállalás népszerűsítése a megyében.

 Kérjük, gondoljanak munkánkra, adójuk 1 %-ának felajánlásakor!

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.