Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Cívis Multisport Sportegyesület

A sport mindenkié!

Legfőbb célunk, hogy minél több emberrel megismertessük a mozgás örömét és hasznosságát. A hétköznapi életben a rekreációs sport, a mindannapos, rendszeres, tervezett és szervezett mozgás óriási prevenciós, illetve hosszútávú testi-lelki egészségügyi előnyökkel bír. Ezzel karöltve, a két fő sportágunkat -Funkcionális Fitnesz, Akadályfutás- szeretnénk szélesebb körben promótálni. A profi és hobbi versenyzőinknek, a már meglévő ruházati, egészségügyi és szakmai támogatás mellett szeretnénk további hátteret biztosítani.

Adószám:
18259333-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Cívis Multisport Sportegyesület

Szervezet rövid neve:
CMSE

Szervezet adószáma:
18259333-1-09

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/civismultisportse

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11738060-23874750-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 307913177

A szervezet címe:
4027 Debrecen, Serház utca 12. 1. emelet 3.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
Cívis Multisport SE keretein belül 350 taggal rendelkezünk, ezzel az ország egyik legnagyobb taglétszámű Funkcionális Fitnesz és OCR egyesülete vagyunk. Tevékenységeink: funkcionális fitnesz, súlyemelés, erőemelés, OCR, gyógytorna, FMS tréning Fő profilunk: rekreációs sport, közösség építés A profi versenyeztetés és versenyszervezés is folyamatos tevékenységeink közé tartoznak. Versenyzőink között vannak nemzeti bajnokok, vb-résztvevők, OCR Eb-résztvevők 2024-es két zászlós hajó versenyünk a debreceni Nagyerdei Parkban és Stadionban megrendezésre kerülő Hungarian Throwdown és OCR Bowl nemzetközi Funkcionális Fitnesz és OCR versenyek. Szervezetünk rendszeresen támogatja a versenyzők utazását és versenynevezéseit. Továbbá rendszeresen szervezünk közösségi gyűjtéseket a rászorulóknak, illetve a Debreceni Karitatív Testület tagja is vagyunk.

Mire gyűjt:
Az egyesületünk központi eleme és a legtöbb rekreációs-, illetve versenyfelkészítő edzés helyszíne a Bro'Z Debrecen. Ez Kelet-Magyarország egyik legmagasabb szinten felszerelt, profi minőségű funkcionális fitnesz terme, így eszközfejlesztésben nem gondolkodunk jelenleg. 2024-ben lehetőségünk nyílhat a versenysportolói támogatásokat egy magasabb szintre emelni. Professzionális szinten versenyző atlétáinknak szeretnénk utazási-, illetve nevezési díj támogatást biztosítani az összes tervezett versenyükre. Továbbá a sportruházati és felszerelésbeli támogatásokat bővítjük idén. Tekintettel arra, hogy a hazai közegben alultámogatott sportágakról beszélünk, ezzel országunkban egyedülálló hátteret biztosíthatnánk a közösségünk tagjainak.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.