Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Civil út Alapítvány

Legyen idén még több a mosoly!

Idén immár 2. alkalommal indít jótékonysági akciót a Civilút Alapítvány az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségével (ÉFOÉSZ) együttműködésben. A Varázsceruza - Legyen idén még több a mosoly! kezdeményezés keretében rajzeszközöket, elsősorban színes ceruzákat gyűjtenek a fogyatékossággal élő, sérült gyermekek és felnőttek számára. A jótékonysági akció keretében összegyűlt összegből az alapítvány színes ceruzákat, zsírkrétákat, festékeket, filctollakat vásárol majd. A Varázsceruza akcióban az Alapítvány arra törekszik, hogy mindenki, aki szeretne, lehetőségei szerint hozzá tudjon járulni a kezdeményezéshez, hiszen már egy csomag színes ceruza árával is nagy mosolyt tud rajzolni a sérült gyermekek arcára Az ajándékozás öröme mellett a rajzeszközök segítik a fogyatékossággal élők művészetterápiás foglalkozásait, az alkotás folyamata, az önkifejezés hozzájárul a sérült emberek kommunikációjához.

Adószám:
19235475-1-43

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Civil út Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Civil út Alapítvány

Szervezet adószáma:
19235475-1-43

Honlap:
https://www.civilut.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/civilutalapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCsEG7dNA1sybaxvNzVA3d0Q

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12100011-10545117-________

A szervezet telefonszáma:
+36 302442623

A szervezet címe:
1112 Budapest, Olt utca 23.

Tevékenységi kör:
Intézményes gyermek- és ifjúságvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Civil társadalmi szerveződésként, összekötő, közvetítő szerepet kíván betölteni a törvényhozók és a közszolgálati intézményrendszer, valamint a civil szervezetek együttműködésében, amely a köztük lévő kétirányú kommunikációt és a valódi partneri kapcsolatok kialakítását hivatott segíteni, annak érdekében, hogy erősödjön a társadalmi együttműködés rendszere. Az alapítvány összekötő szerepének tartalmában mind a törvényhozók és a közszolgálati intézményrendszer, mind a civil szervezetek felé, kívánja kifejteni tevékenységét és képviselni a partnerek érdekeit. Szakmai tudás bázis alapján, olyan területeken segíti a ciivil szervezetek munkáját, amely területen igényt fogalmaznak meg vagy nincsen hozzá saját, belső szakmai kapacitásuk. Ennek során az alapítvány egyik alapvető célja a civil szervezetek támogatása, a képzésükben, oktatásban, fejlesztésben, annak érdekében, hogy megfelelően tudják érdekeiket képviselni a törvényhozók felé, és ezzel egyidejűleg tudásbázisuk növeléséhez is hozzájárul, a nemzetközi tapasztalatok megismeréséve, átadásával és implementálásával is. A közszolgálati intézményrendszer számára olyan érzékenyítés a cél, melynek során az alapítvány segít becsatornázni a civil szervezetek által közvetített információkat, tapasztalatokat, a civil szervezetek által közvetített információkat, tapasztalatokat, a civil érdekeket és ezeket szakmailag átdolgozva eljuttatja a közszolgálati intézményrendszer számára, hogy érdemben tudjon velük foglalkozni. a közvetítő szerep mellett az alapítvány alapvető feladatának tekinti a partnerek kétoldali tájékoztatását, érzékenyítését és felkészítését.

Mire gyűjt:
Legyen idén még több a mosoly! Csatlakozz Te is a Varázsceruza jótékonysági gyűjtéshez és rajzoljunk együtt mosolyt a gyermekek arcára! A Civilút Alapítvány fogyatékossággal élő gyermekeknek és fiataloknak szerez örömet az adományokból vásárolt színes ceruzákkal!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.