Civil Művek Közművelődési Egyesület

Civil kurázsit mindenkinek!

A Civil Művek missziója az alulról építkező civil szféra erősítése és a kritikusan gondolkodók stimulálása filmekkel, drámapedagógiai módszerekkel, oktatási projektekkel, kreatív és histórikus írásokkal.

Adószám:
18260144-2-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Civil Művek Közművelődési Egyesület

Szervezet adószáma:
18260144-2-43

Honlap:
http://www.civilmuvek.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/temittennel

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11708001-20555715-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-30-4644476

A szervezet címe:
1091 Budapest, Üllői út 69. III. 1.

Tevékenységi kör:
Közhasznú mûvészeti tevékenység (kht)

Tevékenység leírása:
A napjainkban jellemző demokráciadeficit, az erősödő társadalmi különbségek számtalan érzékeny témát felvetnek. Abban hiszünk, hogy ezeket meg kell nevezni, meg kell mutatni. Te mit tennél? – a Civil Kurázsi Iskolája című drámapedagógiai projektünkkel, középiskolásokkal dolgozunk. Nem csak elgondolkodtatjuk a diákokat, de velük együtt megoldásokat is próbálunk keresni. Sőt, a civil kurázsi iskolájával ezt is megmutatjuk nekik, gyakoroltatjuk velük, hogy mit lehet tenni olyan helyzetben, amikor erőszak (akár verbális) történik, szemtanúként hogyan álljanak ki a bántalmazott mellett. suli.temittennel.hu A videóinkkal egyedi helyzeteket, dokumentumfilmjeinkkel pedig nagyobb témákat, átfogóan dolgozunk fel. Választott témaköreink jellemzően valamely kisebbséghez köthetők: nők, hajléktalanok, melegek, zsidók, cigányok problémáit mutatjuk meg. Videóinkat a közösségi médiumokon tesszük közzé, filmjeinket nem csak a hazai mozik, de külföldi filmfesztiválok is vetítik. Jelenleg Meleg Férfiak Hideg Diktatúrák című filmünk és könyvünk elkészítésén, majd bemutatóján dolgozunk.Tavaly befejeztük a Te mit tennél? - a Civil Kurázsi Iskolája című projektünket, elindítottuk a melegferfiak.blog.hu oldalunkat.

Mire gyűjt:

A Meleg Férfiak Hideg Dikatúrák című film és könyv fővárosi és vidéki közönségtalálkozóinak megrendezésére gyűjtünk.

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Én, Miss Mandarin

Civil Művek Közművelődési Egyesület

102% 277.000 Ft összegyűlt
270.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.