Civil Iránytű Alapítvány

A Civil Iránytű Alapítvány célja a civil szervezetek és a teljes civil szektor fejlesztése.

A civil szektor, az egyes civil szervezetek átláthatóságának, ismertségének növelése, külső és belső kapcsolatainak, partnerségeinek fejlesztése, támogatása, hálózati együttműködéseinek, forrásszervezésésének támogatása, a társadalmi részvétel, az önkéntesség, az adományozás fejlesztése, elősegítése

Adószám:
18726761-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Civil Iránytű Alapítvány

Szervezet adószáma:
18726761-1-13

Honlap:
http://www.civiliranytu.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/civiliranytu/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11581734-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 204689593

A szervezet címe:
2100 Gödöllő, Alma u. 57.

Tevékenységi kör:
Általános nonprofit szövetségek, szolgáltatók

Tevékenység leírása:

A JóÜgyekért.hu adománygyűjtő portál üzemeltetése, az Adománygyűjtő szervezetek Önszabályozó Testületének kezelőszervi feladatai, A Civil Díj rendezvény szervezése a NIOK Alapítvánnyal közösen, vállalati-civil együttműködések és társadalmi vállalkozások fejlesztése.A Jóűgyekért.hu szolgáltatás révén már többszáz millió forint adomány közvetítése civil szervezetek javára, az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testületének folyamatos tagsági fejlesztése.

Mire gyűjt:

A Civil Iránytű Alapítvány működtetésére, a munkatársak bérköltségére, iroda és rezsiköltségekre és egyéb működéshez és fejlesztéshez kapcsolódó költségekre.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.