CHIPet Csapat Kutyamentő Egyesület

CHIPetnyi segítséget kérünk Tőletek

Budapest XXII. kerületében az önsétáltató kutyák problémájának megszüntetése, a gazdák felvilágosítása az állatvédelmi törvény előírásairól, és az ivartalanítás előnyeinek megismertetése velük, hogy minél kevesebb ivaros kutya legyen a kerületben. A területen felbukkanó, kidobott kutyákból összeálló falkák felszámolása a befogásuk és gazdásításuk által.

Adószám:
19288497-1-43

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
CHIPet Csapat Kutyamentő Egyesület

Szervezet rövid neve:
CHIPet Csapat Egyesület

Szervezet adószáma:
19288497-1-43

Honlap:
http://www.chipetcsapat.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/groups/2207398786142593

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700608-72400654-51100005

A szervezet telefonszáma:
+36 308866940

A szervezet címe:
1225 Budapest, Iskola utca 6. fszt. 2.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Budapest XXII. kerületében és közvetlen vonzáskörzetében talált kutyák hazajuttatása, chip hiányában elhelyezése, majd gazdásítása. Segítünk az elveszett kutyák felkutatásában is, a gazdákat is tanácsokkal látjuk el a hatékony kereséshez. Felszámoltuk a kamaraerdei falkát, szocializálás alatt állnak a tagjai. Több kutyánk van sajnos panzióban ideiglenes befogadók hiányában. A kerületben segítünk az anyagilag nehéz helyzetben lévő, de állataikat szerető gazdáknak megfelelni a törvényi előírásoknak (chip, oltások), és az ivartalanításban is.

Mire gyűjt:
A chip nélkül, vagyis gazda nélküli talált kóbor kutyák panziós elhelyezése, és esetenként szakértők általi szocializációja, és állatorvosi ellátásuk nagy összegeket emészt fel havonta, Állatorvosi számláink havi átlagban 150.000 Ft körül vannak, amennyiben nincs balesetes állat. Sérült, operációra szorult mentett kutyáink is vannak, és balesetes macskákon is segítünk azonnal.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.