Budaörsi Sport Club - Úszó Szakosztály

ÉRTÉKET TEREMTÜNK!

Utánpótlás-nevelő egyesületként nem csak az eredményességet tartjuk szem előtt. Felkészítésünk alapja nem csak a fizikai képességek fejlesztésén alapul, hanem nagy hangsúlyt fektetünk minden korosztály mentális egészségére. Célunk a versenyzés és az eredményesség mellett, hogy a szakosztályba járó gyerekek testileg és lelkileg is egészséges felnőtteké váljanak, később sikeresen helytálljanak a társadalomban. Versenyző csoportjainknál elsődleges szempont a fokozatosság, valamint a gyerekek korának, egyéni képességeiknek és személyiségüknek megfelelő képzés.

Adószám:
19830836-2-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Budaörsi Sport Club - Úszó Szakosztály

Szervezet rövid neve:
BSC Úszó Szakosztály

Szervezet adószáma:
19830836-2-13

Honlap:
http://www.bscuszas.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/bscuszas

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742173-20174594-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 304895811

A szervezet címe:
2040 Budaörs, Hársfa utca 6.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:

Csaknem 10 éve képviseljük az úszósportot Budaörsön. 2015-ben csatlakoztunk a Budaörsi Sport Club-hoz, azóta az egyesület teljes értékű szakosztályaként működünk. Taglétszámunk állandónak mondható, a 60-70 tag közül 40-45 igazolt versenyzőt foglalkoztatunk. Jelenleg 43 aktív igazolt versenyzővel dolgozunk.

Mire gyűjt:

A 2022. szeptember 28-i döntés értelmében uszodánkat, a Budaörsi Városi Uszodát, november 1-től határozatlan időre, de február végéig biztosan bezárják. Szakosztályunk a megszűnés és a széthullás szélére sodródott. Három fő akadályt kell leküzdenünk ahhoz, hogy szakosztályunk, a versenyzők és az edzők "túléljék" az előttünk álló időszakot: 1. A sávbérlés egy másik uszodában - sajnos nagyon korlátozottak a lehetőségek. 2. A szülők és gyerekek részére plusz terhelést és anyagi kiadást jelent majd az új edzéshelyszínek megközelítése, akár naponta négyszer is. 3. A sávbérleti díjak, előzetes értesüléseink szerint, novembertől havonta 1,9 millió Ft plusz költséget jelent a szakosztály számára. Helyzetünkből fakadóan az alábbi területre keresünk támogatókat: * Gyógytornászunk, mint munkaerő megtartására * Sávbérleti díjak fedezésére * Edzéshelyszínekre történő utazás költségeinek fedezésére

Sport
Közösségi
adománygyűjtés

Budaörsi SC Úszószakosztály - fogjunk össze a túlélésért

BSC Úszó Szakosztály

A Budaörsi SC Úszószakosztályának edzéslehetőségeit kívánjuk biztosítani, hogy 65 gyerek - versenyző tovább sportolhasson.

139% 699.636 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.