Bridge Budapest Egyesület

Célunk, hogy egy olyan Magyarországon éljünk, ahol az önbizalom alapja a tudás és a teljesítmény

Magyarországon több mint 1 700 000 vállalkozás van regisztrált adatok szerint. Az emberek döntő többsége ezekben a vállalkozásokban és cégekben dolgozik, ahol napjának és idejének nagy részét tölti el. Minden vállalkozó akkor tesz a legtöbbet ezért az országért és a saját környezetéért is, ha élhető, szerethető, értelmes munkahelyeket hoz létre. És már az is elég, ha csak törekszik rá. Értelmesebb munkahelyi közegekért dolgozunk, mert úgy gondoljuk, ezek olyan alapegységei a változásnak, ami nélkülözhetetlen abban, hogy ez az ország versenyképes legyen. Programokat, rendezvényeket szervezünk a vállalkozóknak, lehetőséget nyújtunk nekik a Vállalható Vállalkozás kezdeményezésünk során, hogy egymást megismerjék és kapcsolódjanak.

Adószám:
18407969-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Bridge Budapest Egyesület

Szervezet rövid neve:
Bridge Budapest

Szervezet adószáma:
18407969-1-41

Honlap:
http://hu.bridgebudapest.org/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/bridgebudapest/?fb_dtsg_ag=AdzPcNMunPgEBcGu9eujej-AybYK5aBb6-D3g7y2g6DLzA%3AAdwuw8X1eYUJNsmVpZLNWoXDye7DopGEf11UJuVSPkOguw

Youtube oldal:
https://vimeo.com/user16179257

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10101009-30638300-01003005

A szervezet telefonszáma:
+36 309689200

A szervezet címe:
1051 Budapest, Szent István tér 11.

Tevékenységi kör:
Általános és országos gazdaságfejlesztés

Tevékenység leírása:
A Bridge Budapest egy magyar vállalkozók által alapított nonprofit szervezet. Célunk, hogy egy olyan Magyarországon éljünk, ahol az önbizalom alapja a tudás és a teljesítmény. A globális piac és a technológia fejlődése minden eddiginél könnyebben és gyorsabban segítheti a cégeket a világ felé való nyitásban. Ezért csatlakoztak hozzánk alapítóként az olyan globális sikereket elért cégek, mint az NNG, a LogMeIn, a Prezi és a Ustream, hogy tapasztalatukkal segítsenek a lehetőségek kiaknázásában. A történeteik bizonyítják, hogy Magyarországról is lehet világsikert építeni. Olyan eszközöket fejlesztünk, amelyek révén az emberek gyorsabban férhetnek hozzá az új lehetőségekhez, képesek lehetnek befolyásolni a jövőjük alakulását.

Mire gyűjt:
A Vállalható Vállalkozás programunk kiemelt fontossággal bír a Bridge Budapest életében. Jelenleg közel 800 Vállalható Vállalkozás található a közösségünkben. Ők olyan vállalkozók, akik szeretnének úgy értéket teremteni, hogy az hosszútávon is jelentsen valamit. Számukra is annyira fontos az átláthatóság és a tudatos üzleti környezet, mint számunkra. Szeretnénk, ha ez a szám egyre több és több lehetne, hogy megmutathassuk mennyi tudatos és vállalható, jó vállalkozás van Magyarországon. Az adományokból a programjainkat finanszírozzuk, hogy még hatékonyabban tudjuk megközelíteni a céljainkat.

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (A Bridge Budapest közhasznúsági melléklete)

Oktatás
Bankkártyás
adománygyűjtés

Bridge Bizniscool - Vállalkozónak születni kell?

Bridge Budapest

Szeretnénk, ha minél több hátrányos helyzetben élő gyermeknek lehetősége lenne a minőségi képzésben való részvételre, kíváncsiságuk és kreativitásuk fejlesztésére. Ebben kérjük a segítséged!


Adománygyűjtés indult: 2018.11.19.
Összeg: 115.379 Ft
Támogatók száma: 7
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.