Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Brazil Kulturális és Harcművészeti Egyesület


Csoportunk fő célkitűzése, hogy lehetőséget biztosítsunk minden érdeklődőnek a az afro-brazil kultúra megismerésére.

Adószám:
18646009-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Brazil Kulturális és Harcművészeti Egyesület

Szervezet rövid neve:
Capoeira Hungria

Szervezet adószáma:
18646009-1-09

Honlap:
http://capoeirahungria.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/capoeirahungria

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/user/CapoeiraHungria

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000099-35970008

A szervezet telefonszáma:
+36 706741511

A szervezet címe:
4024 Debrecen, Jászai Mari utca 3. sz. 1/5. 3. 1 5.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:
A Capoeira Hungria keretein belül Hajdúszoboszló, Hajdúböszörmény, Nyíregyháza, Debrecen és Békéscsaba városokban is zajlik rendszeres capoeira oktatás. A Debreceni egyetem hallgatói akár Testnevelés óra keretében is felvehetik a capoeirát. Ugyanúgy szeretettel látunk gyerekeket, mint felnőtteket, fiúkat, lányokat hogy együtt játsszunk, eddzünk, tanuljunk. Az edzéseken a capoeira hagyományos és új irányzatai mellett az érdeklődők tanulhatnak a Brazil történelemről, folklórról, az afro-brazil népi hangszerek használatát is elsajátíthatják és sokféle tánc mellett a népdalok közül is sokat megtanulhatnak. Mindezek mellett fontosnak találjuk a capoeira közösségépítő szerepét is, mely világszerte tapasztalható és pozitív társadalmi hatásai tudományosan is bizonyítottak.

Mire gyűjt:
Ahhoz amit mi csinálunk nincs sokra szükség önmagunkon kívül. Viszont ahhoz, hogy jobban csináljuk mindig jól jöhet a segítség. Szervezetünk egy olyan technológiai pakkra spórolgat jelenleg, ami lehetővé teszi, hogy gyűjtsünk, rögzítsünk, szerkesszünk, vágjunk hanganyagokat. Például interjúkat külföldi oktatókkal, népdalokat, játékokat, különféle ritmusokat és zenei mintákat és ezekhez hasonló audio vagy audiovizuális anyagokat, hogy az érdeklődőknek elfogadható minőségben tudjuk reprezentálni mindezt akkor is, amikor nincs lehetőségünk élőben bemutatni.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.