Brazil Hagyományőrző Egyesület

Egy Falat Brazília Magyarországon - Capoeira és Táncház Gyereknek, Családoknak #2020

A Brazil Hagyományőrző Egyesület karöltve a Grupo Capoeira Brazil magyarországon élő brazil nagyköveteivel, élén Formanda Pimentával, egy több hónapon át, rendszeres időközönként megrendezésre kerülő eseménysorozatot hirdet meg. Az idei iniciatíva legfontosabb üzenete, hogy a kreatív önkifejezésnek teret adva az autentikus afro-brazil zenei világ, valamint a a sajátos ún. ringó mozgást magáénak tudó akrobatikus capoeira, az afro, a szamba, a maculele, illetve egyéb táncművészeti ritkaságok mentén teremtsen egy alternatívát a fiatalok és a családok számára. A capoeira egy "barátságos" harcművészet, ahol nincsenek versenyek, de ugyanakkor minden szereplő részesévé válik a színdarabnak, a mozgásvilágnak, az afro-brazil folklórnak, ezáltal teret adva a sokszínű nyitott gondolkodás számára.

Adószám:
19102557-1-04

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Brazil Hagyományőrző Egyesület

Szervezet rövid neve:
Capoeira Brasil Magyarország

Szervezet adószáma:
19102557-1-04

Honlap:
https://gcbhungary.webnode.hu/pimenta/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/capoeirabrasilhungary/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=bhCrcWfGPik

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11738015-21458295-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 304504445

A szervezet címe:
5500 Gyomaendrőd, Arany János utca 18.

Tevékenységi kör:
Egyéb mûvészeti tevékenység

Tevékenység leírása:

A szervezetünk tevékenységének középpontjában a kreatív önkifejezés, valamint a kultúrák közti párbeszéd áll. A sportról szóló 2004. évi I. törvény alapelveiben megfogalmazottakra tekintettel, minden ember, de kiemelten az ifjúsági a sport egyént és közösséget erősítő értékeinek, valamint az egyén testi és lelki egészségének erősítése érdekében széleskörű sportolási lehetőség feltételeinek megteremtése. Különösképpen a brazil harcművészeti kultúra részét képező capoeira megismertetése és népszerűsítése. A mozgás által az egészséges életmódra nevelés. Valamint a brazil kulturális és egyéb hagyományok megismertetése.

Mire gyűjt:

A célunk a tavaszi, valamint a nyári időszakban megrendezésre kerülő eseménysorozat kapcsán neves külföldi oktatók, mesterek bevonása és meginvitálása hazánkba, amelyre minden lelkes érdeklődőt több mint szeretettel várunk! Ennek kapcsán várjuk a szíves adományokat, amelyek részben a lebonyolítást, a terembérlést, a repülőjegyeket, a hangszereket hivatottak fedezni. A rendezvénysorozat fő irányvonal a 2020-as évben a gyermekes családok, akik számára ez egy hatalmas lehetőség arra, hogy nemzetközi színvonalon tanulhassák el ennek a rendkívül összetett folklórvilágnak minden apró részletét.

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Capoeirával a Drogprevencióért

Capoeira Brasil Magyarország

Támogasd te is az alternatív drogprevenciós kampányunkat, hogy közös erővel az önkénteseinkkel karöltve minél több hátrányos helyzetű és veszélyeztetett helyzetben lévő gyereken tudjunk segíteni!

12% 36.000 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.