BÖRZSÖNY Speciális Mentő- és Önkéntes Tűzoltó Egyesület


Egyesületünk egy non-profit mentőszervezet a Börzsönyben. A Börzsöny hazánk legnagyobb összefüggő erdőtakarója borítja, ahol nincsen térerő és néhol nagyon veszélyes a terep. Az egyesületünk feladata a sérült/eltűnt személyek felkutatása és helyszíni elsősegély ellátása. Ezen kívül aktívan közreműködünk a nemzeti park természetvédelmi és környezetvédelmi munkájában valamint ismeretterjesztő programokat tartunk gyerekeknek a börzsönyi tábokorokban.

Adószám:
19347026-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
BÖRZSÖNY Speciális Mentő- és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Szervezet rövid neve:
Börzsöny Speciális Mentő Egyesület

Szervezet adószáma:
19347026-1-13

Honlap:
https://borzsonymentok.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/borzsonyihegyimentok

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11695545-________

A szervezet telefonszáma:
+36 203694137

A szervezet címe:
2624 Szokolya, Dózsa György utca 6.

Tevékenységi kör:
Egyéb katasztrófaelhárítás, életmentés

Tevékenység leírása:
Hegyimentő Szolgálat, amely egészségügyi- és kötéltechnikai mentést végez a Börzsöny területén, különösen Dél- és Közép-Börzsönyben.

Mire gyűjt:
A speciális mentés elképesztően drága tevékenység. Minden minősített alpin felszerelés elképesztően drága, évente kell felülvizsgálni őket, sokszor pótolni. Minden adomány vagy tárgyi segítség jól jön a szervezetünknek.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.