Boldogasszony Iskolanővérek Alapítvány


AZ ALAPÍTVÁNY CÉLJA - Annak elősegítése, hogy a katolikus és óvodai, általános iskolai és gimnáziumi oktatásra a tanulók - szociális és bármely más helyzetüktől függetlenül, megkülönböztetés nélkül - minél nagyobb számban vehessék igénybe a rend iskoláit. Boldogasszony Iskolanővérek (korábbi nevén: MiasszonyunkróI nevezett Szegény Iskolanővérek Kongregációjának Magyar Rendtartománya) (a továbbiakban: Rend) intézményeinek felújítása, bővítése, karbantartása és fenntartása. - Széleskörű oktatási, nevelési és szabadidős tevékenységek megvalósulásának elősegítése a Rend által fenntartott és a Rend fenntartása alá kerülő intézményekben. - Az oktatási-nevelési és ismeretterjesztési tevékenységeken keresztül a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok esélyegyenlősége megteremtésének és sikeres társadalmi integrációjának elősegítése. - Időskorúak és szociálisan rászorulók anyagi és lelki támogatása, segítése, gondozása. - Az iskolákon kívüli tevékenységek körében a tartomány minden tevékenységének, missziójának támogatása. - A hazai, illetőleg a határon túli magyarság közös érdekei érvényre juttatásának elősegítése.

Adószám:
18006245-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Boldogasszony Iskolanővérek Alapítvány

Szervezet adószáma:
18006245-1-43

Honlap:
http://www.iskolanoverek.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/boldogasszonyiskolanoverek

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/boldogasszonyiskolan

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11705008-20415286-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 2183438

A szervezet címe:
1092 Budapest, Knézich utca 5-7.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.