Blooment "Mentorálás és Tehetséggondozás" Alapítvány


A Blooment “Mentorálás és Tehetséggondozás” alapítvány egy több éve működő közhasznú szervezet. Az alapítványunk célja hogy kezdő szakembereknek / hallgatóknak segítsünk megszerezni a munkaerőpiacon elvárt tudást szakmai mentorok bevonásával. Az oktatási rendszer hatékony támogatásán dolgozunk mentorálási programok, képzési programok, szakmai fórumok szervezésével.

Adószám:
18649239-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Blooment "Mentorálás és Tehetséggondozás" Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Blooment Alapítvány

Szervezet adószáma:
18649239-1-41

Honlap:
http://blooment.org

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/BloomentOrg/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11719025-20001704-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 202587720

A szervezet címe:
1136 Budapest, Tátra utca 5/A. alagsor 2.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Munkánk során mentorálási és képzési programokat, szakmai fórumokat szervezünk. A tehetséges mentoráltaknak ösztöndíjat fizetnünk. Folyamatosan dolgozunk egy tehetséggondozási rendszer kialakításán. Bevételeinket jórészt a mentorálási folyamatban részt vevők támogatására fordítjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a mentorálási kapcsolat kialakítása, amely elősegíti és támogatja a hazai szakemberek fejlődését és jobb megfelelését a munkaerőpiacon.

Mire gyűjt:

Ösztöndíj fizetéssel valamint a szükséges információk átadásával és megfelelő tréningek szervezésével folyamatosan támogatjuk hallgatóinkat és mentorainkat. Alapítványunk különös hangsúllyal támogatja és segíti a tehetségek felismerését, kiválasztását. Folyamatosan támogatjuk a tehetségek és mentoraik elismertetésének különböző formáit, valamint a fiatalok kapcsolatépítését az általuk választott szakmákban és a társadalmi életben.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.