Bíró-Gombos Alapítvány

Salföldi Dalföld

A Bíró-Gombos Alapítvány célja, hogy a Káli-medencében található Salföldön és környékén kamatoztassa azt a szellemi és kulturális tőkét, amelyet a Salföldön élő vagy a településhez kötődő művészek képviselnek.

Adószám:
18598700-2-19

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Bíró-Gombos Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Bíró-Gombos Alapítvány

Szervezet adószáma:
18598700-2-19

Honlap:
https://dalfold.hu/

Facebook oldal:
https://hu-hu.facebook.com/salfoldidalfold

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@salfoldidalfold7017

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000059-04220017

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 302226107

A szervezet címe:
8256 Salföld, Rákóczi út 17.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:
A Bíró-Gombos Alapítvány tevékenysége az egyes művészetek támogatása, elsősorban zenei fesztiválok és összejövetelek szervezése és rendezése, valamint az anyagi háttér megteremtése a művészek szellemi termékeinek létrehozásához. A fenti céloknak megfelelően az alapítvány az elmúlt években – eddig nyolc alkalommal – rendezte meg a „Salföldi Dalföld” nevű fesztivált. A fesztivál zenei témájú, elsősorban komoly- jazz és népzenei irányokban. A zenei előadások mellett lehetőséget teremt a képző-, tánc-, fotó- és szín-házművészetek megjelenésének is. A fesztivál általában jó hangulatú, családias és családbarát esemény. Küldetése, hogy a balatoni nyár zajától eltávolodva, koncertekkel, kiállításokkal és más kulturális programokkal szólítsa meg a Balaton-felvidék varázsát megélni vágyókat és a magaskultúra iránt érdeklődőket. A rendezvény és egyúttal az alapítvány célkitűzése, hogy értéket teremtsen és közvetítsen. Ez a szándék pénzügyileg nem térül meg, így a rendezvény egyéb források bevonására szorul.

Mire gyűjt:
A Salföldi Dalföld fesztivál megrendezésére

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.