Biber Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület


Kulturális, környezetvédelmi és közösségi programok szervezése fiataloknak, családoknak.

Adószám:
18704091-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Biber Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület

Szervezet rövid neve:
Kóspallagi (Öko)Tájház Projekt

Szervezet adószáma:
18704091-1-13

Honlap:
https://biberegyesulet.wordpress.com

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kospallagiokotajhaz/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12026001-00120686-00100000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 30 203 6254

A szervezet címe:
2625 Kóspallag, Szent István út 23.

Tevékenység leírása:

A Biber Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület egyik jelentős projektje a Kóspallagi (öko)Tájház Projekt, mely a helyiek és budapesti fiatalok együttműködéseként jött létre. A közösségi tervezés és megvalósítás útját járva dolgozunk azon, hogy Kóspallagon létrejöhessen a Tájház és közösségi színtér, amelyre egyrészt a helyben is nagy szükség van, másrészt, jó példaként szolgálhatunk ezzel vidék-, és közösségfejlesztők, szociális szakemberek és minden érdeklődő számára, aki hisz a vidékben, a közösségi részvételben és az akciókutatás módszertanában. 

Mire gyűjt:

A következp lépés a projektünk számára, amihez már a Te segítségedre is szükség van, hogy a Tájház feéújításának következő ütemét egy építőtábor keretein belül valósíthassuk meg. Így idén nyáron 10 napos tábort szervezünk, ahol az önkénteseink étkezését és védőfelszerelését, illetve a vályogozáshoz szükséges eszközöket biztosítjuk a befolyt adományokból. 

A tábor során az épület első és harmadik helyiségének tapasztását végezzük el két rétegben, hogy egy őszi hétvégén már csak a meszelés legyen hátra, illetve a konyhát, a második helyiséget készítjük elő a munkálatokra és tapasztjuk egy rétegben. Emellett pedig apróbb javítási munkákat végzünk el a házon és a melléképületeken. Ehhez 100.000 Ft-ra van szükségünk. 

A befolyt összeg másik részét pedig a benyújtott Népi Építészeti Pályázatunk önrészének a finanszírozására fordítjuk, amelynek keretein belül szakvéleményeket kérünk ki a ház további szakszerű felújításához, ami amellett, hogy körültekintően folytathatjuk a munkát, lehetővé teszi, hogy a továbbiakban nagyobb léptékű felújítási munkálatokra is pályázhassunk a Népi Építészeti Pályázaton. Ez 200.000 Ft-ba kerül. 

Az adjukossze felület költségeire van szükségünk a további 50.000 Ft-ra. 

Köszönjük, hogy támogatod szakmai munkánk megvalósulását és, hogy Tájház és közösségi helyszín épülhessen Kóspallagon!

Jogállás:
Közhasznú

Egyéb
Közösségi
adománygyűjtés

Vályogozás és közösségépítés Kóspallagon

Kóspallagi (Öko)Tájház Projekt

Segíts nekünk a Kóspallagi Tájház felújításában, adományozz, hogy nyári építőtáborunk megvalósulhasson és szakvéleményeket kérhessünk a ház további, szakszerű felújításához.

70% 245.000 Ft összegyűlt
350.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.