Biai Gáspár Oktatásért és Nevelésért Református Alapítvány

Új iskolát építünk!

A Biai Gáspár Református Alapítvány fő célja az Biai Református Általános Iskola minőségi oktató- és nevelő munkájának támogatása. Iskolánk szeretne olyan intézménnyé válni, ahová a gyermekek szeretnek járni, szeretnek tartozni. Ahol olyan lelki, szellemi-, tudás-, és képességbeli alapot kapnak, melynek birtokában könnyen megállják helyüket későbbi tanulmányaikban, s majd felnőtt életükben. Ezen cél eléréséhez alapítványunk a lehető legtöbb területen kíván segítséget nyújtani az oktatási intézménynek.

Adószám:
18977338-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Biai Gáspár Oktatásért és Nevelésért Református Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Biai Gáspár Református Alapítvány

Szervezet adószáma:
18977338-1-13

Honlap:
http://www.biairefi.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Biai-Reform%C3%A1tus-%C3%81ltal%C3%A1nos-Iskola-290665248004190/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10403208-50526872-90891019

A szervezet telefonszáma:
+36 204711335

A szervezet címe:
2051 Biatorbágy, Nagy u. 35-37. 35-37.

Tevékenységi kör:
Alapfokú oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
A Biai Gáspár Református Alapítvány elkötelezett támogatója a 7 éve újjászületett Biai Református Általános Iskolának. Támogatjuk az oktatási intézmény épületeinek létrehozását, fenntartását. Célunk, hogy minden diákunk, anyagi helyzetétől függetlenül, részt tudjon venni a különböző iskolán kívüli tehetségfejlesztő programokon, rangos tanulmányi versenyeken. Szeretnénk az oktatást kiscsoportos formában folytatni, ami csak egy új épületben tudna maradéktalanul megvalósulni. Szeretnénk fejleszteni iskolánk könyvtárát és számítógépes felszereltségét, ami szintén támogatná tehetséges diákjaink munkáját. Részt vállalunk az iskola által szervezett különórák, tanulmányi kirándulások, sportfoglalkozások (korcsolya, úszás, fízbi), kulturális programok, tanulmányi versenyek támogatásában. Ösztöndíj támogatást kívánunk nyújtani az intézmény arra érdemes tanulóinak és pedagógusainak, illetve támogatni kívánjuk az szakmai fejlődés szempontjából fontos bel-és külföldi kapcsolatok létesítését.

Mire gyűjt:
A Biai Gáspár Református Alapítvány által támogatott intézményben, a Biai Református Általános Iskolában a minőségi oktató-, nevelő munka alapfeltételei hiányoznak, hiszen saját épülettel nem rendelkezünk. Jelenleg a helyi általános iskola épületében működünk, ahol másik két iskolával osztozunk a tantermeken, ebédlőn, tornatermen. Iskolánkban évről évre növekszik a tanulók létszáma, ezért az épületet már kinőttük, csak konténerek telepítésével tudtuk megoldani az idei tanévet is. Célunk, hogy önálló épületet építsünk, ahol az igényes, a gyerekek fejlődését biztosító szakmai munkának a tárgyi feltételei is adottak. Kérjük legyen részese céljaink megvalósításának!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.