Bethlen Téri Színház

Színház a gangon!

A színház célkitűzése, hogy programjaival - kabaré, kortárs tánc, gyermek- és bábelőadások, stand-up, akusztikus koncert - minden korosztályt megszólítson. A Terecske előadás olyan embereknek kíván színházi élményt biztosítani, akik talán még sosem jutottak el egyetlen kulturális eseményre sem.

Adószám:
23541694-2-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Bethlen Téri Színház

Szervezet rövid neve:
Bethlen Téri Színház

Szervezet adószáma:
23541694-2-42

Honlap:
http://www.bethlenszinhaz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/bethlenszinhaz

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102086-07853000-01003001

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-20-2802523

A szervezet címe:
,

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Tevékenység leírása:
A Bethlen Téri Színház 2012 óta befogadó színházként működik, programstruktúráját négy alappillérre helyezi (színház, tánc, gyermek-báb, közösségi programok). Mindezek kialakításában és megvalósításában a FÜGE, a Közép- Európa Táncszínház, a Manna Kulturális Egyesület, az ESZME, a Marica Produkció, a Pulzus Társulás tudására és szakmai tapasztalataira épít. Fesztiválok, kortárs tánc, színházi előadások, vasárnaponként báb- és gyermekszínházi programok, galéria várja az érdeklődőket. Fiatal tehetségeknek is biztosít bemutatkozási lehetőséget (Gangaray Trambulin, Open Mic, Ifjú Koreográfusok Fóruma, Fázisok). Állandó programok: Sissi Őszi Tánchét (SŐT7) Hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivál Globe Feszt Különleges fesztivál a környezettudatos életre való neveléshez. Vasárnaponként családi program: báb- és gyermekszínházi előadás, kézműves foglalkozás (Marica Produkció, Simorág TánCirkusz, ESZME bábszínház, Picaro Műhely). Havi rendszerességgel pedig nemzetiségi színházi előadások. Ebbe a struktúrába épül bele a Gang Színház, mely a nézők otthonába viszi a művészetet.A 2014-es évben az alábbi VII. kerületi helyszíneken sikerült megvalósítani a Gang Színház projektet, melynek eredményeként közel 600 ember tapasztalhatta meg a színházi hangulatot saját közegében, a színészek közelségét, lehetett részese az előkészületeknek, válhatott ügyelővé vagy akár szereplővé is a program során. június 11. - Rottenbiller utca 62. június 12. - Cserhát 23. június 17. - Bethlen Gábor tér 3. „nagyudvar” szeptember 17. - Bethlen Gábor utca 3. szeptember 18. - Rottenbiller utca 6./B szeptember 19. - Peterdy 38 szeptember 25. - Rottenbiller 29./A szeptember 25. - Wesselényi 57. október 1. - Bethlen Gábor Tér 3. „kisudvar” október 2. - Peterdy 37.

Mire gyűjt:

Láttál már drámá(zás)t a gangon? Valóságosabb, mint egy háromdimenziós film, elvégre élőben, ’valódi’ díszletek között, azoknak az embereknek/szereplőknek az életét nézheted, akikkel nap, mint nap összetalálkozol az utcán, a piacon, beszélgettek a lépcsőházban. Mindehhez pedig a hely szolgál díszletként, a jelenlévők válnak ügyelővé, kellékessé, esetleg súgóvá. Ezúttal egy különleges helyszínen, a Fogas Házban szeretnénk tartani olyan nyilvános előadást, amelyen előzetes regisztráció után bárki ingyen részt vehet. A TE segítségeddel most még többen válhatnak részeseivé ennek a komplex színházi élménynek! 

 

Jogállás:
Közhasznú

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Színház a gangon

Bethlen Téri Színház

100% 100.000 Ft összegyűlt
100.000 Ft-ból
Érdekel
Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

Gang Színház

Bethlen Téri Színház

15% 30.000 Ft összegyűlt
200.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.