Berek Lovassport Egyesület Piliscsaba

Boldogabb gyermekkor...Velünk gyerekjáték!

Korunk rohanó, médiával terhelt világában célja, hogy biztosítsa a gyermekek számára a harmonikus gyermekkort. Segít megélni és zavartalanul végigmenni az általános emberi fejlődési szakaszain, illetve támogatja ezen folyamatokat. Gyermekeink élete mozgásszegénnyé válhat, mozgásszegénnyé válik. Ez kihat az iskolai teljesítményükre és később az életben való beválásukra is. Célunk olyan központok létrehozása, amelyek a fenti deficitet szakemberek, fejlesztő tornák, fejlesztőfoglalkozások, előadások, szülői körök és családbarát programok, születésnapok, gyermeknapok, táborok, sportrendezvények, osztálykirándulások segítségével csökkentik, megszüntetik, megelőzik a gyermekeket és a szüleiket ért negatív hatásokat. Törekvésünk biztosítani olyan gyermekek és szülők segítését is, akiknek anyagi helyzete , meghaladja az egyesület által kínált terápiák problémamentes kifizetéseit. Hisszük, hogy az a legboldogabb gyermek, akinek boldogok a szülei, így a Vadon figyelmet fordít rájuk is, rekreációs edzések, önismereti órák, tanfolyamot, várják a feltöltődni, fejlődni vágyó anyukákat-apukákat. Mindezt az erdei környezetünk bevonásával, a lehető legtermészetesebb módon, a gyermekeket és a családjukat a középpontba állítva tesszük.

Adószám:
18713817-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Berek Lovassport Egyesület Piliscsaba

Szervezet rövid neve:
Vissza a Vadonba Gyermekfejlesztő és Szülősegítő Központ

Szervezet adószáma:
18713817-1-13

Honlap:
http://visszaavadonba.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/visszaavadonba

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10300002-10675600-49020015

A szervezet telefonszáma:
+36 307124645

A szervezet címe:
2081 Piliscsaba, Berek u. 015/4. hrsz. 5.

Tevékenységi kör:
Szellemi sport

Tevékenység leírása:

Foglalkozásaink, tevékenységeink körébe tartoznak: állapot- és mozgásvizsgálat (ÁMV), neuro - szenzomotoros (LongiKid) vizsgálat, Tervezett Szenzomotoros Tréning (TSMT) egyéni és csoportos foglalkozások, tréningek, fejlesztőfoglalkozások, mint logopédia, pszichológia, gyermek és felnőtt jóga, szülésfelkészítő tréning, rekreációs programok, előadások, szülői körök, családbarát programok, születésnapok, gyermeknapok, táborok, sportrendezvények. A központ helyszínt biztosít osztálykirándulásoknak, és csapatépítő tréningeknek is, valamint rendelkezik és rendelkezni fog kognitív fejlesztő terekkel, kaland-játszótérrel (kincses bányával, kanyonnal, kötélhidakkal, vízi architektúrákkal), fejlesztésre szoruló gyermekeknek speciális, erre a célra fejlesztett szabadtéri eszközökkel, erdei fejlesztő ösvényekkel, mezítlábas tanösvénnyel, piknik parkkal, bográcshelyszínnel.

Mire gyűjt:

Inkluzív szabadtéri játszó- és fejlesztőeszközökre gyűjtünk. Olyan játszóeszközöket szeretnénk telepíteni, amelyek alkalmasak a 'kacifántos' (mozgássérült) gyermekek fejlesztésére, és szórakoztatására úgy, hogy az egészséges társaik is velük együtt tudnak játszani, vagy nélküle, hiszen a játszóeszközök nekik is kihívást jelentenek. Többek között azért teszünk, hogy a mozgássérült és fogyatékos gyermekek integrációja gyerekjáték legyen, hogy természetessé váljon hogy ott van velünk, és együtt játszunk.

Egyéb
Közösségi
adománygyűjtés

Gyermekfejlesztés! Velünk ez gyerekjáték!

Vissza a Vadonba Gyermekfejlesztő és Szülősegítő Központ

Van egy hely a Vadonban, ahol sima és fordított gyermekek együtt játszanak. Hogy még több kalandot éljünk át, ehhez speciális teret szeretnénk kialakítani. Támogass minket, hogy mindenki együtt játszhasson!

16% 81.000 Ft összegyűlt
489.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.