Beregi Állatvédő Alapítvány

Mert minden kutya élete számít !

A Beregi Állatvédő Alapítványt azért alapítottuk, hogy az évek óta tartó elkötelezett állatvédő és -mentő tevékenységünknek hivatalos keretet adjunk, mert ebben a régióban, azaz Északkelet- és Kelet-Magyarországon a legtöbb állat súlyosan elhanyagolva, életveszélyes körülmények között éli mindennapjait.

Adószám:
19365187-1-15

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Beregi Állatvédő Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Beregi Állatvédő Alapítvány

Szervezet adószáma:
19365187-1-15

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/beregiallatvedoalapitvany.nyirmada?locale=hu_HU

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11744065-24473321-________

A szervezet telefonszáma:
+36 309347877

A szervezet címe:
4564 Nyírmada, Ady Endre út 173

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:
Hisszük, hogy ezen lehet és kell is változtatni, ezért a mélyszegény szegregátumok fejlesztése lett az egyik szívügyünk, mert amint az állattartói kultúra változásnak és fejlődésnek indul, sokkal kevesebb kutya kerül majd gyepmesteri telepekre, és az egyre szélesebb körben elterjedő ivartalanítási programokkal az úgynevezett felesleges szaporulatok megszületését is csökkenteni lehet. Ennek eléréséhez a különböző hatóságokkal, önkormányzatokkal is igyekszünk kiváló kapcsolatot kiépíteni, mert hosszútávon csak közösen, együttműködve lehet IGAZI változást elérni! Tisztában vagyunk azzal, hogy ez nem egy gyors folyamat, de összefogással, prevenciós és edukációs programokkal apránként egyre több és több emberhez juttathatjuk el üzenetünket! Ezen túlmenően tárgyi adományokkal segítjük a környékbeli lakosságot. Ha a helyzet azt indokolja, akkor beavatkozunk, és kiemeljük a sérült vagy nem megfelelő körülmények között tartott állatokat. Amennyiben szükséges az orvosi ellátásukban is segítséget nyújtunk. Ezzel párhuzamosan másik kitűzött célunk a gyepmesteri telepeken segítségre szoruló kutyák mielőbbi kimentése, átvevő szervezetekhez juttatása, a megfelelő otthonok megtalálása, ahol ezek a sokat szenvedett lelkek életük végéig biztonságban, szeretetben élhetnek, ily módon igyekszünk biztosítani számukra az emberhez és állathoz méltó jövőjüket! Habár még csak 2023 nyarán kezdtük meg alapítványi működésünket, ezalatt az időszak alatt több, mint 200 kutya életét változtattuk meg, összefogva a minket több területen is segítő állatvédő szervezetekkel. Bízunk benne, hogy napról-napra egyre többen állnak mellénk ebben a nemes küldetésben!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.