Ezúton tájékoztatjuk, hogy 22-én 10 és 12 óra között tervezett karbantartási munkálatok lesznek, így az oldal ideiglenesen nem lesz elérhető.


Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Békéscsaba Városi Állatvédők Közhasznú Egyesülete

Mert együtt könnyebb!

Legfontosabb célunk a menhely működtetése, a kóbor állatok ideiglenes, esetlegesen végleges elhelyezése céljából. Próbáljuk számukra a lehetőségeinkhez mérten, a legjobb körülményt megteremteni. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy védenceink felelős gazdira, végleges otthonra találjanak.

Adószám:
18383128-2-04

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Békéscsaba Városi Állatvédők Közhasznú Egyesülete

Szervezet rövid neve:
Csabai Állatvédők

Szervezet adószáma:
18383128-2-04

Honlap:
http://www.csabaiallatvedok.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/csabaiallatvedokkhe/?fref=ts

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11733003-20120849-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 303222776

A szervezet címe:
5600 Békéscsaba, Bartók Béla út 83. A. 2 /6.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

Kutyák mentése Békéscsaba város közigazgatási területén, napi 8 órás ügyelet a hétköznapokon. • Sérült, beteg kutyák orvosi ellátása, ivartalanítás, chip beültetés minden menhelylakó részére • Közösségi portálon a bekerülő, illetve gazdikereső kutyák folyamatos megjelenítése, hirdetése • Németországi állatvédő szervezetekkel kapcsolattartás • Önkéntesek verbuválása • Városi rendezvényeken való részvétel, menhelyen élő kutyusokkal • Érettségi előtt álló diákok közösségi szolgálatának segítése Jelenleg 150 kutya él a 100 férőhelyes menhelyünkön.  Rendszeresen megjelenünk városi rendezvényeken, ahol a város lakói megismerkedhetnek tevékenységünkkel, érdeklődhetnek a menhelyi életről, jelentkezhetnek önkéntesnek. Több adománygyűjtő ládát helyeztünk ki városszerte élelmiszer boltokba, kisállat kereskedésbe. Közösségi oldalon regisztráltunk, ahol a bekerülő kutyusokról napi szinten osztjuk meg a legfontosabb információkat. Honlapot is üzemeltetünk, ahol a leendő gazdik megtekinthetik a nálunk lakó kutyusok fényképeit és informálódhatnak neméről, koráról, tulajdonságáról, bekerülésének körülményeiről.

Mire gyűjt:

Egyesületünk főleg az adó 1% felajánlásábólgazdálkodik. Az adjukössze telefonos adománygyűjtés segítségével a kennelek számának bővítését valamint a felmerülő állatorvosi költségeket szeretnénk finanszírozni. Gondot jelent a működési költség is, a rendelkezésre álló gépjárművek fenntartása.

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Békéscsaba Városi Állatvédők Közhasznú Egyesülete

Csabai Állatvédők

Egyesületünknél lassan már állandó, hogy a 100férőhelyes telepünkön 150kutyust kell napi szinten ellátnunk. Az 1%-ból sajnos egyre nehezebben finanszírozzuk működési költségeinket.


Telefonszám: 13600/89
2771 hívás, 2916 sms
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.