BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület

Mert mindenünk a BEAGLE !

A Beagle fajta védelme.A kóbór beaglek közvetlen mentése,a menhelyekre,gyepmesteri telepre került Beaglek segítése,mielőbbi gazdához juttatása.Kutatólaborokból szabaduló Beaglek rehabilitációja,gazdához juttatása.Minden fórumon ismertetjük a felelős állattartást,és népszerűsítjük az ivartalanítást.

Adószám:
18644973-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
Beagle Fajtamentés

Szervezet adószáma:
18644973-1-06

Honlap:
http://www.beagle-fajtamentes.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pages/Beagle-Fajtament%C3%A9s/137628466279179?fref=ts

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCzxVqmooD-t_xtJuUjzyiKg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10401804-50515648-57481009

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 202554188

A szervezet címe:
2610 Ősagárd rákóczi út 63.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

Szervezetünk 2009-ben alakult, 2011-ben sikerült a közhasznú minősítést megszereznünk,és megtartanunk.Az elmúlt években közvetve,vagy közvetlenül több ezer Beaglen segítettünk.Több száz Beaglet közvetlen életveszélyből mentettünk ki.A menhelyek,és gyepmesteri telepek ismerik a fajtamentés munkáját,és számítanak a segítségünkre.A lakosság körében ismertté váltunk,és nagy számban kérnek tőlünk segítséget,tanácsot.2017-ota (a Kormányhivatal és a NÉBIH által ellenőrzött) menhelyet üzemeltetünk Szegeden,ide érkezik az ország minden pontjáról az összes mentett Beagle.Több kísérleti laboratóriumból mentett Beaglet segítettünk gazdához.Minden kutyusunk orvosilag ellátott,ivartalanított.Nagy hangsúlyt fektetünk az ivartalanítás fontosságára.Anyagi támogatást nyújtunk a menhelyeken,gyepmesteri telepeken lévő Beaglek ivartalanításához,orvosi ellátásához.2012 ben nagy sikerű országos mikrochipezési akciót hírdettünk a lakosság részére.Szervezetünk rendszeresen részt vesz országos,és helyi rendezvényeken,ahol felvilágosító munkát végez.Iskolákban tartunk rendszeresen felelős állattartásra nevelő foglalkozásokat.Több szegedi iskolával szerződtünk, így a közösségi szolgálatot tölthetik nálunk a diákok.Céljainkat fokozatosan valósítjuk meg,még nem értünk ennek a folyamatnak a végére.Hatalmas terveink vannak a jövőre nézve.

Mire gyűjt:

A Beagle fajta régóta töretlenül népszerű Magyarországon,ezért sajnos a mentésre szoruló Beaglek száma is nagy.Jelenleg a BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület azaz a Beagle Fajtamentés menhelyet üzemeltet Szegeden,ahová az ország minden szegletéből fogadja,illetve szállítja a segítségre szoruló Beagleket.

Működési költségeinkhez,és a mentéseknél felmerülő ,illetve az orvosi költégekhez kérjük a támogatásukat.

Szeretnénk a jövőben egy nagyobb,tágasabb állatotthont létrehozni,ezáltal hatékonyabbá tenni a mentési folyamatot.Itt az idős Beaglek részére kialakítani egy akár végleges otthont,ahol teljes orvosi ellátást kapnak,és ahol a labororkból,illetve rossz tartási körülmények közül mentett Beaglek rehabilitációs folyamaton mennek keresztül.

 

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Legyen részese egy Beagle megmentésének !

Beagle Fajtamentés

"Kétszer ad, aki gyorsan ad." - így tartja a közmondás. A segítség ott van az Ön kezében, mentsük meg együtt egy Beagle életét!


Telefonszám: 13600/39
573 hívás, 2949 sms
Érdekel
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Miért a Beagle?

Beagle Fajtamentés

Célunk a BEAGLE fajta védelme Magyarországon.Miért pont a Beagle? Mert áldozata lett az emberi kapzsiságnak.Kiszolgálja az orvostudományt.A kozmetikai,és egyéb ipari termékek népszerű tesztalanya.


Lezárult:
2019-05-21.
Adószám:
18644973-1-06
Érdekel
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Mentsük meg együtt egy BEAGLE életét !

Beagle Fajtamentés

Sok-sok Beagle életét kell még megmentenünk! Adjon hozzá ön is 1%-ot hogy sikerüljön!


Lezárult:
2018-05-30.
Adószám:
18644973-1-06
Érdekel
Állatvédelem
Bankkártyás
adománygyűjtés

BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület ...mert mindenünk a Beagle !

Beagle Fajtamentés

A mentéseknél felmerülő, illetve az orvosi költégekhez, valamint működési költségeinkhez kérjük a támogatásukat.Összeg: 330.975 Ft
Támogatók száma: 82
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.