BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület

Mert mindenünk a BEAGLE !

A Beagle fajta védelme.A kóbór beaglek közvetlen mentése,a menhelyekre,gyepmesteri telepre került Beaglek segítése,mielőbbi gazdához juttatása.Kutatólaborokból szabaduló Beaglek rehabilitációja,gazdához juttatása.Minden fórumon ismertetjük a felelős állattartást,és népszerűsítjük az ivartalanítást.

Adószám:
18644973-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
Beagle Fajtamentés

Szervezet adószáma:
18644973-1-06

Honlap:
http://www.beagle-fajtamentes.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pages/Beagle-Fajtament%C3%A9s/137628466279179?fref=ts

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCzxVqmooD-t_xtJuUjzyiKg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10401804-50515648-57481009

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 202554188

A szervezet címe:
6753 Szeged, Törökverő utca 16.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

Jelenleg ideiglenes befogadóknál helyezzük el a mentett kutyáinkat,jövőbeni célunk egy Beagle otthon létrehozása.Több kísérleti laboratóriumból mentett Beaglet segítettünk gazdához.Minden kutyusunk orvosilag ellátott,ivartalanított.Nagy hangsúlyt fektetünk az ivartalanítás fontosságára.Anyagi támogatást nyújtunk a menhelyeken,gyepmesteri telepeken lévő Beaglek ivartalanításához,orvosi ellátásához.2012 ben nagy sikerű országos mikrochipezési akciót hírdettünk a lakosság részére.Szervezetünk rendszeresen részt vesz országos,és helyi rendezvényeken,ahol felvilágosító munkát végez.Iskolákban tartunk rendszeresen felelős állattartásra nevelő foglalkozásokat.Szervezetünk 2009-ben alakult,azóta sikerült a közhasznú minősítést megszereznünk,és megtartanunk.Az elmúlt években közvetve,vagy közvetlenül több ezer Beaglen segítettünk.Több száz Beaglet közvetlen életveszélyből mentettünk ki.A menhelyek,és gyepmesteri telepek ismerik a fajtamentés munkáját,és számítanak a segítségünkre.A lakosság körében ismertté váltunk,és nagy számban kérnek tőlünk segítséget,tanácsot.Céljainkat fokozatosan valósítjuk meg,még nem értünk ennek a folyamatnak a végére.Hatalmas terveink vannak a jövőre nézve.

Mire gyűjt:

A Beagle fajta régóta töretlenül népszerű Magyarországon,ezért sajnos a mentésre szoruló Beaglek száma is nagy.Jelenleg a fajtamentés ideiglenes befogadó hálózattal működik ami országos szinten hatalmas logisztikai szervezést igényel.

Működési költségeinkhez,és a mentéseknél felmerülő ,illetve az orvosi költégekhez kérjük a táogatásukat.

Szeretnénk a jövőben központosítani,ezáltal hatékonyabbá tenni a mentési folyamatot.Egyik célkitűzésünk létrehozni a mentett,valamint az idős Beaglek részére egy otthont,ahol teljes orvosi ellátást kapnak,és ahol a labororkból,illetve rossz tartási körülmények közül mentett Beaglek rehabilitációs folyamaton mennek keresztül.

 

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Legyen részese egy Beagle megmentésének !

Beagle Fajtamentés

"Kétszer ad, aki gyorsan ad." - így tartja a közmondás. A segítség ott van az Ön kezében, mentsük meg együtt egy Beagle életét!


Telefonszám: 13600/39
875 hívás, 2153 sms
Érdekel
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Miért a Beagle?

Beagle Fajtamentés

Célunk a BEAGLE fajta védelme Magyarországon.Miért pont a Beagle? Mert áldozata lett az emberi kapzsiságnak.Kiszolgálja az orvostudományt.A kozmetikai,és egyéb ipari termékek népszerű tesztalanya.


Határidő:
2020-05-20
Adószám:
18644973-1-06
Érdekel
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Mentsük meg együtt egy BEAGLE életét !

Beagle Fajtamentés

Sok-sok Beagle életét kell még megmentenünk! Adjon hozzá ön is 1%-ot hogy sikerüljön!


Határidő:
2020-05-20
Adószám:
18644973-1-06
Érdekel
Állatvédelem
Bankkártyás
adománygyűjtés

BEAGLE-ért Közhasznú Egyesület ...mert mindenünk a Beagle !

Beagle Fajtamentés

A mentéseknél felmerülő, illetve az orvosi költégekhez, valamint működési költségeinkhez kérjük a támogatásukat.Összeg: 330.975 Ft
Támogatók száma: 82
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.