Balaton-felvidéki Nemzeti Oktatási Nevelési Alapítvány

Segíts, hogy az iskolánk fennmaradjon!

A BWM jelmondata ez: A nemesség kötelez, a kötelesség nemesít. A Báró Wesselényi Miklós Alapítványi iskolát 2013-ban alapítottuk Pécselyen, ahol a magyar keresztény hagyományok tiszteletén valamint a nemzeti - és univerzális értékeken alapuló oktatást valósítjuk meg. Oktatásunk project- alapú élménypedagógia.

Adószám:
18409710-2-19

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Balaton-felvidéki Nemzeti Oktatási Nevelési Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Báró Wesselényi Miklós Általános Iskola- és Gimnázium

Szervezet adószáma:
18409710-2-19

Honlap:
https://balatonfelvideki-iskola.com/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/bwmiskola/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10300002-10598336-49020022

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 306066176

A szervezet címe:
8245 Vászoly, András utca 23.

Tevékenységi kör:
Alapfokú oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Diákjaink ma már 10 évfolyamon, és folyamatosan a 300 fős létszámot tartva tanulnak a Báró Wesselényiben nappali tagozaton, egyéni tanrendben, és távoktatás révén. Ez utóbbi áldásos hatásait kihasználva több, mint 14 ország magyar származású, ideiglenesen vagy tartósan külföldön élő gyermekei vesznek részt az oktatásban, szoros kötődésben maradva így az óhazával és a magyarsággal.

Mire gyűjt:

Szeretnénk iskolánkat fenntartani, szeretnénk a megkezdett munkát- és oktatást folytatni; szeretnénk hitvallásunkhoz hűen boldog, kiegyensúlyozott, gondolkodó állampolgárokat nevelni. Szeretnénk ha a minőségi oktatás továbbra sem a pénzen múlna. A BWM jelmondata ez: A nemesség kötelet, a kötelesség nemesít.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.